02-01-2011, 01:25 AM
Salut, Lena !
bine ai venit pe anime zup, sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni and all that stuff!
Eu sunt Teh şi-mi pare bine de cunoştinţă şi sunt cam drunk în momentul de faţă aşa că 30% din ce scriu nu prea are logică, probabil, nu sunt 100% conştientă, you can imagine.
Anywaaaaaaaaaay, întrebări?
Let me see...
Animeuri preferate?
CiteÅŸti manga?
Îţi place să dansezi?
Cum e noul an?
Oh, that's all, doar dacă nu vrei să răspunzi la întrebarea pe care o puneam tuturor pe forumuri când aveam eu 14 ani " crezi că extratereştrii vor veni pe planeta noastră şi ne vor fura creierele transformându-ne în nişte fiinţe stupide şi proaste şi fără obiectul gândirii?" sau ceva de genu' hahahahha. Ha.
Anyway, sper să te simţi bine p'aici. I love J. Depp as well * dreams about it*
Hugs and bye, şedere plăcută, see ya 'round!
bine ai venit pe anime zup, sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni and all that stuff!Eu sunt Teh şi-mi pare bine de cunoştinţă şi sunt cam drunk în momentul de faţă aşa că 30% din ce scriu nu prea are logică, probabil, nu sunt 100% conştientă, you can imagine.
Anywaaaaaaaaaay, întrebări?
Let me see...
Animeuri preferate?
CiteÅŸti manga?
Îţi place să dansezi?
Cum e noul an?
Oh, that's all, doar dacă nu vrei să răspunzi la întrebarea pe care o puneam tuturor pe forumuri când aveam eu 14 ani " crezi că extratereştrii vor veni pe planeta noastră şi ne vor fura creierele transformându-ne în nişte fiinţe stupide şi proaste şi fără obiectul gândirii?" sau ceva de genu' hahahahha. Ha.
Anyway, sper să te simţi bine p'aici. I love J. Depp as well * dreams about it*
Hugs and bye, şedere plăcută, see ya 'round!