30-12-2010, 05:11 AM
(29-12-2010, 10:51 AM)Teh A scris: Taki Shinkan, Kashim - terminaţi conversaţia asta în contradictoriu. Nu are nici cel mai mic sens; aruncaţi vorbe unul în celălalt degeaba, exagerând. Aş prefera ca discuţia aceasta să o ţineţi pe privat şi nu în topicul acesta de dezbateri. Deja începe să fie enervant şi cu siguranţă se va ajunge la ceartă. Aşa că, o spun în cel mai drăguţ mod posibil, terminaţi!Dezbaterile se axeaza pe discutii in contradictoriu. Asta e cateogoria, cam asta se face in topicurile de genul . You make no point
.Acum ca Kashmir nu are cu cine vorbi si isi raceste gura degeaba cu o femnisita , ca... majoritatea feministelor, e partea a doua.
Citat:Un subiect cam penibil....si jenant poate pt fiecare de-aici.Renunta la generalizarile tampite.pfff...39 PAI am observat ca barbatilor le place sa domine,nu conteaza cum adica in vorbe sau fapte,in orice caz,nu le plac sa fie contrazisi...da,cred ca au mandria *bla bla random shit bla ba*
Kthxbye.
Do not speak unless you can improve the silence.

pfff...39 PAI am observat ca barbatilor le place sa domine,nu conteaza cum adica in vorbe sau fapte,in orice caz,nu le plac sa fie contrazisi...da,cred ca au mandria *bla bla random shit bla ba*