Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege!
TheDeyu03
66.67%
4 66.67%
SilviuSsj5
33.33%
2 33.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

~L~ vs TheDeyu03 - votati acum

So, am trecut si eu pe aici. Nu sunt eu cine stie ce mare scriitoare, dar am zis sa-mi spun parerea:
Prima lucrare
Este buna, dar nici exceptionala. Descrierea este si nu prea este... Sentimentele sincer nu sunt prea bine descrise, adica mie nu prea m-au atins la inima asa cum ar fi trebuit sa o faca...adica cand citesti despre moartea unei mame, ar trebui sa te emotioneze pana la lacrimi acel text dar sincer al tau nu m-a atins prea rau. Oricum la estetica stai bine, greseli am observat cateva, pe viitor incearca sa fi mult mai atenta. Si incearca sa te infiltrezi in pielea acelui personaj, sa te pui in locul lui, sa descrii din perspectiva ta, sa devi una cu acel personaj si sentimentele lui. Eu iti urez mult succes pe viitor si sa devi din ce in ce mai buna, deoarece poti asta...am observat asta, doar trebuie sa muncesti mai mult!
A doua lucrare
E dezastruoasa...Baietel, tu ai auzit de descriere? Cred ca nu... Cred ca si-a luat liber si m-a insotit pe mine in Finlanda...Stai putin sa ma duc sa o caut... 21 [Pauza] A, am gasit-o! Mi-a zis ca se ascundea de tine, ca tu mereu o uiti si nu o intrebuintezi... Rusine sa-ti fie! O ranesti....Lasa ca ti-o trimit eu inapoi, dar ai girja ca de acum sa o folosesti 24 Naratiunea ma mir ca este, dar ea e singura prezenta in text-ul tau...Celelalte moduri, saracele unde sunt? A, am inteles e criza si nu mai ai cu ce sa le platesti sa lucreze pentru tine...Of...of... 21 Asa, greselile sunt si ele prezente, se putea sa lipseasca? Actiunea zici ca e la curse de cai, asa e de grabita...Saracele personaje, ce parinti cruzi au avut...nici macar un nume nu le-au dat? 21 Vad ca ti-a fost foarte lene si cifrele nu le-ai scris in litere...Pacat la o lucrare asa de ''buna'' ca a ta, chiar pacat 21 (sarcasm total). Baietas ce ai descris tu acolo sunt doar niste cuvinte aruncate in sila...care unele au exact acelasi inteles....nu ma mai obosesc sa ti le spun...si asa cred ca nu-ti pasa...Intreg textul este doar o ingramadeala de fraze legate intre ele...puse doar de umplutura... Si de ce pana masii nu are si textul asta un sfarsit...sau stai...ma scuzati...trebuie sa ghicesc eu cum se termina...sunt clarvazatoare...va rog sa ma suzati 24
Am ajuns la conluzia ca textul tau este scris de un copil de 4 ani...Cati ani ai baietas, 16? Nici macar nu se vede...esti mai rau ca un copil de 7 ani.
P.s: Si sa nu-mi spui mie ca am fost rea si bla bla bla...Trebuia sa o faca cineva care sa-ti deschida ochii si sa vezi ce dezastru total e textul tau si asta nu din cauza ca nu ai putea sau chestii d-astea ci din simplul fapt ca nu-ti dai interesul pentru ceea ce faci.
In concluzie, votul meu merge la prima lucrare care este de mii de ori mai buna decat a doua, care este un dezastru total.
P.s2:Va rog sa-mi scuzati incoereta sau posibilele greselile de tastare dar sunt obosita dupa tot zborul.
P.s 34omnule Silviu, aveti grija sa nu decedati cand imi cititi comentariul.Si daca se intampla cumva aceasta nenorocire care va fi cel mai mare dezastru pentru planeta Terra va transmit sa aveti o moarte usoara si sa nu va sinucideti,pentru ca am mai vazut ca ati avut asemenea tentative de suicid.
[Imagine: SHINee20.gif]

Răspunsuri în acest subiect
~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de SilviuSsj5 - 11-12-2010, 03:59 PM
RE: Silviussj5 vs TheDeyu03 - de Layla. - 19-12-2010, 10:57 AM
RE: Silviussj5 vs TheDeyu03 - de SilviuSsj5 - 20-12-2010, 11:50 AM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Kayla. - 20-12-2010, 04:18 PM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Miranda. - 23-12-2010, 08:12 PM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Bitter Death. - 23-12-2010, 09:02 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)