21-12-2010, 05:14 PM
Notele scolare nu au nicio relevanta cu nimic, nu denota inteligenta, in cazul in care asta sperati ci doar tocilarie si faptul ca nu sunteti retarzi.
Si desigur ca acum nu ma refer doar la tine,recent mi-sa pus pata pe toti astia care vin cu mediile umflate si ne fura noua locurile la liceu/facultate.
And anyway, mai aveai ceva cofraje cu oua de dat pentru Sava
.
Ce mai mica nota pe care am avut-o a fost 1 (repetata),mentionand de asemenea, ca daca ar putea sa-mi dea mai putin, ar face-o <3
(24-09-2010, 05:08 PM)Lori. A scris: Nu stiu... Cam atat. Nu sunt eu cea mai desteapta desiiiii AM INTRAT LA AL TREILEA LICEU PE TARA, CU O MEDIE DE 9 73. MULTUMESC .Desigur ca ai intrat la AL TREILEA LICEU *randomshit* ca doar, inveti la Cuca Macaii, intr-o generala de 2 bani in care daca-ti scrii numele corect si aduci un kil de branza iti dau 10. Plus ca voi copiati in draci si cu nesimtire la examene.
Si desigur ca acum nu ma refer doar la tine,recent mi-sa pus pata pe toti astia care vin cu mediile umflate si ne fura noua locurile la liceu/facultate.
And anyway, mai aveai ceva cofraje cu oua de dat pentru Sava

Citat:aveam si note de 3 haha!Not bad, pentru 3 tot mai trebuie sa stii ceva si parca nu-ti f*te iremediabil media.
Ce mai mica nota pe care am avut-o a fost 1 (repetata),mentionand de asemenea, ca daca ar putea sa-mi dea mai putin, ar face-o <3
Do not speak unless you can improve the silence.