Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusaku prototip

Dat fiind că ai doar unşpe ani o să încerc să comentez astfel încât să înţelegi cât mai bine ceea ce vreau să spui şi să – ţi dai seama ce greşeli ai astfel încât să te poţi corecta în timp şi să îţi formezi un limbaj mai îmbogăţit şi să poţi scrie poveşti sau mai ştiu eu ce cu un limbaj cât mai adecvat şi cât mai îngrijit.
So, let’ s start!
O să încep cu titlul care nu are absolut nici o legătură cu ce scrii. Şi la ce te referi când spui „prototip”? Este absolut patetic şi în acelaşi timp banal care nu îl face pe cititor să continuie lectura. Scuză-mă dacă sunt dură , dar numai prin critici înveţi.
Începutul l-am citit în aproximatic 99% din ficurile Naruto. Este foarte plictisitor şi deja mă face să casc sau să dau back la cum ai început. Puteai să începi cu altceva, nu cu aceeaşi propoziţie care este mult prea uzată şi prea folosită. Încearcă să te axezi pe multă descriere îm general.
Şi să nu mai vorbesc de multitudinea de greşeli gramaticale şi de exprimare, de lipsa subiectului în frază/ propoziţie. Ai încercat tu acolo o mică descriere, dar, din păcate, nu prea ţi-a reuşit.
Cât despre dialog nici nu prea mai comentez. Propoziţii simple, seci fără să atragă cititorul. Nişte idei aşa, aruncate-n vânt şi lăsate de izbelişte.
Acum nu mai am răbdare să comentez că îmi ard creierul degeaba. Oricum, eu îţi recomand să citeşti mai multe cărţi, nu ficuri şi să încerci să îţi îmbogăţeşti vocabularul pentru că, să fiu sinceră, nu prea ai multe cuvinte în el. Succes.
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau.
- Mihail DrumeÅŸ

[Imagine: tumblr_l62y3awKTQ1qbcrgio1_500.png]

Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? -
Mihail DrumeÅŸ

Claustrofobie

Răspunsuri în acest subiect
sasusaku prototip - de Capsunica - 05-10-2010, 07:21 PM
RE: sasusaku prototip - de Flash - 05-10-2010, 08:06 PM
RE: sasusaku prototip - de Whisky - 05-10-2010, 08:07 PM
RE: sasusaku prototip - de Nywa - 05-10-2010, 08:37 PM
RE: sasusaku prototip - de Capsunica - 07-10-2010, 12:21 AM
RE: sasusaku prototip - de Miranda. - 11-12-2010, 06:26 PM
RE: sasusaku prototip - de Bad Blood. - 12-12-2010, 12:12 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: