Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New York

Capitolul
III

Luna era deasupra invaluind totul intr-o aura de mister, intr-o camera o fata este cufundata in lumea viselor. Brusc incepe sa se agite in somn,avea un cosmar ingrozitor.Un barbat intr-o masina neagra gonea pe strazile pusti din Tokyo,langa el o femeie tipa si il ruga sa opreasca.
-Te rog,nu poti face asta. Ochi ei sunt plini de lacrimi,saraca nu se putea stapani.
-O pot face,si o voi face.Barbatul a oprit masina si sa uitat urat la ea.Asta e spitaul?
-Nu iti voi spune. O masina trecu pe langa ei luminand interiorul masini,se putea observa chipul barbatului…
-Sakura trezeste!Sakura te rog trezestete.Ma ridic speriata din pat, ma uit dezorientata in jur, eram in camera mea. Hinata state ape merginea patului si ma privea speriata,m-am uitat la ea si am intrebato suparata:
-De ce mai trezit?
-Scuze! Dar tipai in somn. Hinata a tipat la mine dupa care a plecat suparata,avea dreptate si-a facut doar griji.
Stateam pe pat si priveam tavanul doream sa imi amintesc fata barbatului. Imi era frica sa adorm din nou, imi era frica de acel vis. M-am ridicat usor din pat si am privit ceasul era ora 23:59 . Merg la geam si privesc cerul, luna era acoperita de nori stele sclipeau stins pe sub nori cenusi. Brusc aud niste zgomote,privesc in jos si il vad pe Sasuke cu vorbeste cu un tip.
Imi iau repede pe mine alte haine si cobor incet scarile pana in scara blocului. Il vad pe Sasuke care statea cu spatele la mine si un baiat brunet mai inalt. Imi parea foarte cunoscut, ochi negri, parul brunet, corpul bine facut.
-誰が彼がこの男ですか?(Cine oare ii acest baiat?) imi pun repede mana la gura, nu ar trebui sa gandesc cu voce tare.Se pare ca nu m-au auzit, cat noroc pot avea.
-Sasuke ai auzit ceva? O nu, sper sa spuna nu.
-Nu,zi ce vrei odata frate. Frate deci ala ii fratele lui Sasuke, dar nu cred ca din acest motiv il cunosc. Pe Sasuke nu l-am cunoscut pana azi.
-Ascultama bine, ii vorba de Sakura. “Eu?!” era gata sa ies si sa vad cine ii dar parca ceva ma opera dar oare ce?
-Ce vrei de la ea Itachi? “Itachi, nu se poate sa fie el”
-Hmm, cred ca vreau multe dar nu se poate tot ce vreau. Doar daca ma ajuta fratiorul meu.
-Pleaca dracu de aici. Am iesit din scara blocului si m-am uitat la Itachi, nu era deloc schimba. Avea acel ceva care ma atragea la el.
-Salut. Ce mai faci? Si ce dracu cauti aici?
Sasuke sa intors asa de repede incat am fost surprinsa ca si-a pierdut echilibrul, Itachi a zambit smecher iar eu am inghitit sec.
-Sakura ma bucur ca te vad. Itachi a inaintat spre mine dar Sasuke l-a oprit.
-Sasuke nu te baga, nu sti tu ce e intre noi. Am mers la Itachi si am plecat cu el. Sasuke privea surprins toata scena, fratele sau ma luat in brate si ma sarutat apasat pe buze. Imi aminteam cat de mult il iubeam pe Itachi odata.
-Sakura! M-am uitat in spate si am vazut ca Hinata si Naruto erau langa Sasuke, Naruto a venit repede si ma luat din bratele lui Itachi.
-Pai ne mai vedem Sakura. Itachi a plecat si Hinata a inceput sa planga, Naruto tremura de nervi iar Sasuke era complet dezorientat.
-Jur ca daca Itachi mai apare o singura data il omor. Naruto sa uitat la Sasuke. De unde il cunosti pe ala?
-Ii fratele meu. Sasuke ma privea urat si Naruto a dat cu pumnul in parete si a lasand urme de sange pe el.
-Hinata mergi cu Sakura in casa. Hinata ma luat de mana dar eu m-am impotrivit. Am mers direct la brunet si am zambit dulce.
-Vreau numarul lui Itachi. Naruto ma luat de mana si ma tarat pana in casa. Naruto dami drumu, trebuie sa vorbesc cu el! Tipat la blond dar tipam degeaba, el a iesit din camera si a inchis usa cu cheia. Naruto lasama sa ies! Am tipat si am dat cu pumni in usa dar degeaba, blondul a inchis usa si a plecat.
Intre timp la Sasuke in apartameant. Hinata statea intr-un colt si plangea, Naruto se plimba agitat prin camera iar Sasuke statea si ii privea calm pe cei doi.
-Naruto calmeazate si spunemi ce sa intamplat. Brunetul vorbea calm dar in vocea lui era o mica urma de curiozitate.
-Cretinul ala pe care tu il numesti frate a…dar blondul nu a putut continua caci Hinata a lesinat.
-Hinata! Tipa amandoi speriati. Naruto a luat-o in brate si a asezato pe canapeau brunetului.
-Va fi bine prietene. Sasuke o privea cu tristete pe bruneta. Ce ai spus in bucatarie?
-A violato pe Sakura. Dar intro zi Sakura a concurat intr-o cursa si sa lovit la cap. De atunci nu isi aminteste ce sa intamplat intre ea si Itachi. Brunetul isi privea surprins prietenul, a lasat privirea in jos.
-Dar de ce Sakura sa dus la el? Vocea lui era stinsa, nu ii venea sa creada ca Sakura a suferit din cauza lui. Si tu de unde sti ca el a violato?
-Sakura a fost indragostita mereu de el, si intr-o seara el mi-a spus ca Sakura va fi a lui. Dar, ea nu i-a povestit nici macar Hinatei ce sa intamplat.
Baieti au continuat discutia pana sa trezit Hinata.
-Eu ma duc sa vad ce face Sakura. Hinata si Naruto au plecat iar Sasuke a luat paharul cu apa de pe masuta din sticla si a dat cu el de parete, acesta sa facut tandari.
-Cum pot fi asa de prost? Tipa brunetul suparat, dar privirea lui nu emana nici ura nici supare. In privirea lui sa ivit o lacrima, a sters repede lacrima si a plecat in camera sa se odhineasca.
Sakura a asteptat ca Hinata sa deschida usa, am facut un dus, m-a imbracat cu o pereche de blugi mulati albastri si cu un tricou negru cu roz. Parul l-am lasat desprins si m-am dat doar cu putin rimel. A auzit cum Hinata deschida usa, si m-am bagat repede in pat si m-am prefacut ca dorm. Am mai asteptat 30 de minute si apoi am iesit din casa.
Am mers pana la usa care era vizavi de usa noastra, am sunat la usa si am asteptat. Usa sa deschis iar eu am intrat fara sa fiu invitata. Am mers in sufrageri m-am asezat pe canapea. Sasuke a intrat si ma privit suprins.
-Ce cauti aici? Vocea lui era curioasa si somnoroasa.
-Daca Kiba ar afla ce mi-ai facut cred ca ai avea probleme. Da Sasuke mi-am amintit, stiu ce mi-ai facut acum un an. Mi-ai distrus viata, vreau sa vorbesc cu Itachi.
-Ma crezi prost sau ce? Crezi ca nu imi dau seama ca o sa-i spui totul lui Kiba, ii fratele tau si sigur ii vei spune. Bine ca ai venit tu aici asa a sa fie mai usor.
-Ce vrei sa spui? Era spariata, am vrut sa plec dar Sasuke ma prins de mana si ma lovit de perete. Am picat jos si Sasuke sa apropiat usor de mine.
-Daca afla Kiba o sa am probleme dar daca tu mergi la Itachi o sa-i spun chiar eu lui Kiba ca eu te-am facut a mea. Dar tu vei regreta mai mult decat mine.
Ochi mei era plini de lacrimi si lui nici nu ii pasa, mi-am dat seama ca m-am intragostit de cel care ma facut sa sufar atat timp. M-am ridicat si am vrut sa plec dar el ma oprit si mi-a zis.
-Maine te muti cu mine, vreau sa fiu sigur ca nu o sa fugi.
Am dat afirmativ din cap si am iesit din casa, am deschis usa si Hinata ma intampinat suparata.
-Unde ai fost?
-Pana la Sasuke. Raspund eu indiferent. Hinata ce ii cu bagajele tale?
-Sakura nu te supara dar ma mult cu Naruto. Dar ce ai cautat la Sasuke? Sper ca nu i-ai cerut numarul lui Itachi.
-Ba da, dar degeaba. Hinata pot sa iti cer ceva?
-Orice Sakura. Dar ce sa intamplat?
-Vreau sa il gasesti pe Itachi si sa-i dai numarul meu.
-Nu,nu sti ce ti-a facut! Hinata a pus mana la gura ca si cum ar fi spus o prostie, eu am zambit trist.
-Nu el e cel care ma violat.Hinata era surprinsa, ochi mei era plini de lacrimi. Mi-am amintit tot, trebuie sa vorbesc cu el, am nevoie de ajutorul lui.
-Sakura,daca ti-ai amintit. Cine te-a violat? Am lasat privirea in jos, cand eram pregatita sa ii spun am auzit batai in usa.
Hinata a mers sa deschida iar eu mi-am sters lacrimile, in usa erau Naruto si Sasuke. Amandoi au intrat in casa. Sasuke a venit la mine si ma sarutat dulce.Naruto si Hinata ne priveau surprinsi.
-Suntem impreuna, trebuie sa o apar pe Sakura. Brunetul ia lamurit pe cei doi,Naruto era fericit. Hinata ma privit si a inteles ca eu nu eram prea fericita.
-De cine sa o apari Sasuke?Hinata il privea intrebator pe brunet.
-De Itachi. Am simtit o durere ingrozitoara sa spun asta, Sasuke mi-a zambit dulce iar cei trei au luat bagajele si au plecat.
Am inchis usa si am inceput sa plang, am mers in camera si am inceput sa imi impachetez lucrurile pe care le-am despachetat de cand am venit. Am terminat in mai putin de 30 de minute, am auzit iar batai in usa. Am pasit incet si am deschis usa, In usa era Sasuke care zambea, am mers in camera si mi-am luat bagajele. Brunetul nu a mai stat pe ganduri si a luat cele doua bagaje, am incuiat usa si am plecat in urma lu,i nu am scos nici un sunet. Am intrat in casa si am inchis usa in urma mea. Brunetul mi-a facut semn sa-l urmez, am intrat intr-o camera mare cu pereti albastri.
-Asta va fi camera noastra. Brunetul a zambit iar eu l-am privit uimita.
Cand a vazut ca eu nu intaleg ce spune a zambit. Sa apropiat de mine si mi-a soptit la ureche.
-A noasta. Da, o sa dormi cu mine in camera. Te las sa depachetezi.
Am asteptat ca el sa iasa si am inceput sa plang, nu vroiam sa stau cu el in camera, nici macar cu el in casa. Eu il iubeam iar el facea toate astea pentru a ma distruge. Oare de ce ma uraste asa de mult, oare de ce il iubesc dupa cat rau mi-a facut?
Intre timp in camera alaturata Sasuke o auzea pe Sakura plangand. Ii parea rau ca o face sa sufere dar vroia ca ea sa nu il paraseasca niciodata. Baiatul se simtea atras de rozalie. Prin minte ii trecut un amanunt la care nu sa gandit pana acum "Cum ii vom spune lui Kiba?" gandurile baiatului au fost intrerupte de Sakura care a intrat in camera.
Brunetul mi-a zambit si ma chemat la el, eram putin speriata dar am pasit incet spre el. Cand am ajuns langa canapea Sasuke sa ridicat si ma privit in ochi, am inghiti sec si m-am dat un pas inpoi. Baiatul si-a pus mainile in jurul taliei mele dupa care ma strans in brate. Am simtit fiori in tot corpul nu stiam de ce dar acea inbratisare ma facea sa tremur.
-Tie teama de mine? Sasuke mi-a dat drumul si sa indepartat, din cauza tremuratului am cazut in geninchi.Brunetul ma privit eu am lasat capul in jos pentru a nu-i inalni privirea.
-Nustiu. Vreau sa stiu de ce?
-Cred ca ii cam tarziu dute sa te odihnesti. m-am ridicat de jos si m-am indreptat spre el.
M-am oprit in fata lui si am inceput sa plang. Oara unde era demonul din mine cand aveam nevoie de el? Oare am devenit inca o data om? Am simtit doua brate calde care m-au trezit din visare. Brunetul ma luat pe sus si ma dus in camera, brunsc am inceput sa ma tem de ce va urma. Speram sa fie doar imaginatia mea. Asta era eu visam, nu visam era realitatea. M-am uitat in ochi brunetului, el mi-a zambit si ma asezat usor pe pat.
-Acum tie frica? Brunetul sa pus in geninchi langa mine.
-Nu. A inceput sa rada, l-am privit uimita, credeam ca asta vrea sa auda.
-Odihnestete, maine mergem sa te antrenezi.
Brunetul a iesit din camera dar si-a uitat telefonul, am luat telefon si am cautat numarul lui Itachi. Cand l-am gasit cineva mi-a luat telefonul din mana.
-Ce crezi ca faci? Te-am avertizat. Sasuke era suparat, acum avea si un motiv. A vrut sa plece dar am fugit dupa el nu vroiam sa fie suparat. L-am luat in brate si i-am zambit.
-Esti gelos si nu vrei sa ma lasi sa vorbesc cu el?
Sasuke ma privit pentru cuteva secunde, mi-a dat telefonul si a iesit din camera.Am cautat iar numarul,dar cand am vrut sa apelez m-am razgandit, am iesit din camera si l-am vazut pe Sasuke care statea suparat si ingandurat pe canapea. M-am apropiat de el si am pus telefonul pe masa, nici macar nu a observat. M-am uitat prin camera si am vazut cioburile de langa parete.Am mers in bucatarie si am cautat ceva cu care sa adun cioburile, am gasit un faras. M-am intors in camera si am inceput sa le adun in liniste.

Răspunsuri în acest subiect
New York - de tamoshiku - 16-11-2010, 12:56 AM
RE: New York - de tamoshiku - 19-11-2010, 04:24 PM
RE: New York - de _Andreea_ - 19-11-2010, 05:45 PM
RE: New York - de Miranda. - 10-12-2010, 09:35 PM
RE: New York - de tamoshiku - 11-12-2010, 04:17 PM
RE: New York - de Miranda. - 12-12-2010, 02:02 AM
RE: New York - de Cookiesor - 12-12-2010, 10:55 AM
RE: New York - de Moon princess - 12-12-2010, 06:52 PM
RE: New York - de tamoshiku - 19-12-2010, 03:14 PM
RE: New York - de Miranda. - 19-12-2010, 04:57 PM
RE: New York - de _Andreea_ - 19-12-2010, 09:41 PM