28-11-2010, 11:45 PM 
	
	
	
		Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
Nu. Gatesc de pe la 15-16 ani, deci m-am familiarizat destul de bine cu aragazul. Desi tin minte ca o data, pe la inceput, prajeam ceva si am dat ulei pe langa si well, s-a facut o valvataie destul de falnica. But that was then
 Acum pot gati cam orice, de la ciorbe, la fripturi, la mancaruri, la salate, la sushi, la clatite 
 Ce-i drept, dulciuri nu prea fac.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Ultima situatie limita a fost cand am facut sarmale cu varza acra care nu apucase sa se inmoaie. A fost iadul pe pamant sa le impachetez.
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Grav, nu. Dar mi-am mai ciupit degetele sau le-am mai dat pe razatoare.
Care este mancarea voastra favorita?
Salata de boef si sushi :"D
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Dap. Ma relaxeaza sa toc chestii si sa bibilesc mancarea. E braindead activity, but it can be fun :"D
	
	
	
	
Nu. Gatesc de pe la 15-16 ani, deci m-am familiarizat destul de bine cu aragazul. Desi tin minte ca o data, pe la inceput, prajeam ceva si am dat ulei pe langa si well, s-a facut o valvataie destul de falnica. But that was then
 Acum pot gati cam orice, de la ciorbe, la fripturi, la mancaruri, la salate, la sushi, la clatite 
 Ce-i drept, dulciuri nu prea fac.Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Ultima situatie limita a fost cand am facut sarmale cu varza acra care nu apucase sa se inmoaie. A fost iadul pe pamant sa le impachetez.
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Grav, nu. Dar mi-am mai ciupit degetele sau le-am mai dat pe razatoare.
Care este mancarea voastra favorita?
Salata de boef si sushi :"D
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Dap. Ma relaxeaza sa toc chestii si sa bibilesc mancarea. E braindead activity, but it can be fun :"D


![[Imagine: sig-1.jpg]](http://i162.photobucket.com/albums/t266/dawn_alexis/sig-1.jpg)