25-11-2010, 09:46 PM
Bling Bling (╯▽╰) Tari coincidente 
Pai sa raspund
1) Culori preferate mi s-ar portrivi: albastru, violet si negru
2)Pai ar fi mai multe...Nickelback, Trading Yesterday, Red, Three Days Grace, Skillet, Lifehouse si multe altele
3)Sunt din Focsani
4)Capricorn
5)Naruto (dap, prea de tot multora le place acest manga/anime printre care ma numar si eu), Kaichou Wa Maid-sama!, Shugo Chara (citit) si altele...
6)Pai tot asa Naruto, Shugo Chara, Fairy Tail, Pandora Hearts si multeeee
7)Mi se pare fosrte tare aizi pe zup si chiar sper sa fim prietene
Acadea' si eu sper sa fim prietene
Asa sa incep
1)Pai Saw (nu le-am vazut pe toate), Alice, 2012... si multe altele in general comedii/horror
2)Pai am ascultat cateva melodii insa nu am stiu ca sunt cantate de ei si dap imi plac, cel mai mult All around me
3)Cum sa nu? Iubesc paramore si canta foarte tare
4)Nu am preferinte, depinde despre ce este vorba in acel anime
5)Pai... imi place sa scriu ficuri, sa ma plimb cu prietenii si sa editez amv-uri (Anime Music Video)
Cum am mai spus si eu sper sa fim prietene

Pai sa raspund
1) Culori preferate mi s-ar portrivi: albastru, violet si negru
2)Pai ar fi mai multe...Nickelback, Trading Yesterday, Red, Three Days Grace, Skillet, Lifehouse si multe altele
3)Sunt din Focsani
4)Capricorn
5)Naruto (dap, prea de tot multora le place acest manga/anime printre care ma numar si eu), Kaichou Wa Maid-sama!, Shugo Chara (citit) si altele...
6)Pai tot asa Naruto, Shugo Chara, Fairy Tail, Pandora Hearts si multeeee
7)Mi se pare fosrte tare aizi pe zup si chiar sper sa fim prietene
Acadea' si eu sper sa fim prietene
Asa sa incep
1)Pai Saw (nu le-am vazut pe toate), Alice, 2012... si multe altele in general comedii/horror
2)Pai am ascultat cateva melodii insa nu am stiu ca sunt cantate de ei si dap imi plac, cel mai mult All around me
3)Cum sa nu? Iubesc paramore si canta foarte tare
4)Nu am preferinte, depinde despre ce este vorba in acel anime
5)Pai... imi place sa scriu ficuri, sa ma plimb cu prietenii si sa editez amv-uri (Anime Music Video)
Cum am mai spus si eu sper sa fim prietene