Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Religia manipuleaza sau nu? E buna sau rea?

(22-11-2010, 11:50 PM)wrath. A scris: Da alin, vezi o icoana si vezi un nene orb care merge si pupa icoana ( care e sfintita ) si vede din nou si in acel moment ai o dovada palpabila in fata ta, ceva mai real decat soarele care nu te-a ajutat cu nimic.
Si legat de Haiti si alte cele, daca tu te-ai vindecat ca prin minune si daca de-a lungul acestei vieti a fost un moment in care l-ai simtit pe Dumnezeu acolo, mai conteaza ca milioane de oameni au murit in alta parte?
Mai sunt niste chestii, dar nu gandesc in clar la ora asta 21.

Unu, soarele iti ofera: caldura, lumina, prosperitate, un cancer ocazional de piele, dar eh, nu totu-i perfect.

Doi: esti o persoana oribila.

E. Izzard: The Crusades were, "We kill you in the name of Jesus!" "Wait, we have Jesus, too! He's a prophet in our religion! We kill you in the name of Jesus!" "Do you? … Well, we kill you for your dark skin, for Jesus was a white man from Oxford!" "No, he wasn't! He was from Judea! Dark-skinned man, such as we!" "… Really? Look, we've come all this way. Would you mind awfully if we hacked you to bits? Just for the press back home."
[Imagine: sigforme.png]

probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...

Clicky