22-11-2010, 03:22 PM
da .... eu nu am vazut kiddy grade , dar voi zice parerea mea despre schimbarile ce pot interveni in orice anime ............. de ce au bagat alte personaje principale ? personaje principale schimbate = alt anime ! intr-un anime , daca schimbi personajele principale , animeul acela nu va mai fi animeul respectiv . nu imi place deloc asta . m-am uitat la niste poze din kiddy grade si pozele pe care le-ati pus , din kiddy grade 2 .... am facut o comparatie si grafica mi se pare mai proasta . animeul avea potential si era destul de popular , adica pana si cei care nu l-au vazut stiu de el si stiu numele si infatisarea celor doua personaje principale din kiddy grade , Eclair si Lumiere . nu pot spune decat ca au stricat tot animeul . puteau sa numeasca animeul " kiddy grade : noile ce-or-fi " , daca vroiau sa bage alte personaje , si asta ar fi starnit interesul , in loc sa faca " kiddy grade 2 " si sa ii dejamageasca pe toti fanii din moment ce acestia sunt sigura ca se asteptau sa le revada pe Eclair si Lumiere .