21-11-2010, 03:33 PM
Bun venit pe zup, Georgiana ! ^^
Nu o să mă - ntind cu tot felul de urări and stuff că nu sunt bun la asta.
Și ție îți plac pisicile ? I love 'em ! * loooove * They're so cute and sweet.
Așaaaa... Mi - am revenit din starea de adorație față de pisici, deși nu poate să lipsească întrebarea :
1. Ai pisică ?
Also, mai am câteva mici întrebări
.
2. Te dai pe skateboard ? ( Asta e întrebarea standard pe care o pun mereu * laughs * . Numai pentru că sunt un fan al skateboardingului. )
3. Dar pe snowboard/skiuri ?
4. Asculți muzică metal ? ( I love it. )
That's all.
Btw, și mie - mi place biologia. E o materie genială, deși îmi place mai mult istoria. Totuși, dacă vrei să devii medic, atunci ar cam trebui să pleci din țară. Nu de alta, dar în România e praf. Ai să fii un medic bun, dar salariile sunt mici și, probabil, că tu știi mai bine ca mine cu ce se mănâncă subiectul. By ză way, dacă tot vrei să pleci din țară, unde te vei muta ? ( Hehe. Maybe in London so we can meet. )
So, îți urez ședere plăcută și sper să ne citim. ^^
Nu o să mă - ntind cu tot felul de urări and stuff că nu sunt bun la asta.
Și ție îți plac pisicile ? I love 'em ! * loooove * They're so cute and sweet.
Așaaaa... Mi - am revenit din starea de adorație față de pisici, deși nu poate să lipsească întrebarea :
1. Ai pisică ?
Also, mai am câteva mici întrebări

2. Te dai pe skateboard ? ( Asta e întrebarea standard pe care o pun mereu * laughs * . Numai pentru că sunt un fan al skateboardingului. )
3. Dar pe snowboard/skiuri ?
4. Asculți muzică metal ? ( I love it. )
That's all.
Btw, și mie - mi place biologia. E o materie genială, deși îmi place mai mult istoria. Totuși, dacă vrei să devii medic, atunci ar cam trebui să pleci din țară. Nu de alta, dar în România e praf. Ai să fii un medic bun, dar salariile sunt mici și, probabil, că tu știi mai bine ca mine cu ce se mănâncă subiectul. By ză way, dacă tot vrei să pleci din țară, unde te vei muta ? ( Hehe. Maybe in London so we can meet. )
So, îți urez ședere plăcută și sper să ne citim. ^^
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.