Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello...bla bla

(17-11-2010, 10:50 PM)Crazy~Tenshi A scris: Hey! Smile Esti din Timisoara, ca si mine, asa ca nu m-am putut abtine si am venit sa iti urez bun-venit si distractie placuta pe Zup! Smile Am si eu cateva intrebari:
1. La ce liceu esti si ce profil (asta daca are variante) ?
2. Care sunt melodiile tale preferate?
3. Ce anime-uri ai vizionat?
Cam atat, alti useri ti-au pus mai multe intrebari. Ne mai vedem pe-aici. Bye! bye

Ohoho~esti din Tm~ms ms xD la fel si tie!
1) Sunt la CD Loga,clasa a 12-a[da stiu bacul >.>] profil filologie ^^

2) Oho~sunt foarte multe~ voi spune doar cateva~ pt Kpop:Mblaq-Good Love♥,Last Luv; Big Bang-Lies,Top Of The World,Number One,Beautiful Hangover♥,Tell me goodbye,Hands Up; G-Dragon-Breathe,A Boy; Taeyang- I need a girl,After you fall asleep♥,Superstar,Take it slow; MC Mong - Dalmatian Love; B2ST-V.I.U; Epik High-1minute 1 second, SHINee:Reply,Hello,Lucifer♥,One,A-Yo; 2PM-All Night Long; VNT-Sound;2ne110retty Boy,Go Away♥,Can't Nobody,I'm Busy,Try to copy me, I don't care[oh Gosh~i ♥ 2ne1.. sorry.. dar le ador melodiile];Co-Ed - Bbiribbom Bberibbom; Jpop:[ele sunt mai degraba j-techno ^^]Perfume-Edge♥♥♥, Voice♥, Secret Secret,Polyrhythm,Love the world[iti recomand sa le asculti sunt minunate tipele xD]; Tomohisa Yamashita-One in a milion; Kat-Tun-Girls,Hello.Right Now,Lovin' you; ICONIQ-Light Ahead♥...iar dance,trance si hip hop..in general ascult Tiesto,Rihanna,Chris Brown,Ellie White,Andra,Eve,Enrique Iglesias,Nelly, Shayne Ward, Usher, Akon, Ne-Yo, Kelly Rowland, Cheryl Cole, Katy Perry, J Lo, Drake,Ja Rule,Missy Eliott, T-Pain, R.Kelly, Deadmau5, Chicane,Fedde Le Grand, David Guetta, Tocadisco..etc etc~random..

3)Oah~destule 21~ dar preferatele mele sunt si vor ramane10aradise Kiss, Bokura Ga Ita,The Wallflower,Ouran High School Ost,Junjou Romantica♥,Strawberry Panic[singurul yuri..care..chiar mi-a placut O_o], Gravitation,Papa to kiss in the dark,Loveless etc etc Smile

Bbye ^__^

Răspunsuri în acest subiect
Hello...bla bla - de Adinaaa04 - 17-11-2010, 12:29 AM
RE: Hello...bla bla - de Hachiko - 17-11-2010, 12:47 AM
RE: Hello...bla bla - de Adinaaa04 - 17-11-2010, 12:53 AM
RE: Hello...bla bla - de Juliette - 17-11-2010, 06:46 PM
RE: Hello...bla bla - de Adinaaa04 - 18-11-2010, 09:26 PM
RE: Hello...bla bla - de yaoi maniac - 17-11-2010, 07:37 PM
RE: Hello...bla bla - de Crazy~Tenshi - 17-11-2010, 10:50 PM
RE: Hello...bla bla - de Adinaaa04 - 18-11-2010, 11:04 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)