Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel. ♥CoPiL iNoCeNt♥. vs that_little_crazy

#2
Nesabuire


Era o zi de toamna. Scoala incepuse de ceva vreme, iar afara era foarte frumos, dar totul avea sa se schimbe intr-o clipa de neatentie.
Povestea ne duce intr-o zi de marti. O fata Andreea, de clasa a VII- a iesise in pauza cu prietenele ei. Purta uniforma: sacoul, camasa si o pereche de pantaloni negri. Langa masina profesorului de tehnologie era o zarva foarte mare.
- Hai sa vedem si noi ce se intampla. sugera Elena.
S-au indreptat spre masina bleomarin, care avea agata de oglinda retrovizoare paie si o floare in spatiul pentru cheie, plus ca era ornata cu marcar albastru si verde. Dupa ce s-au amuzat, a venit profesorul de tehnoligie si i-a imprastiat, Andreea s-a indreptat spre scari. Unul dintre colegii ei incepu sa sara in sus si intr-o fractiune de secunda o lovi cu cotul in arcada.
- Au, tu ai creier?
- Imi pare rau! Ma ierti?
Fata indruga ceva numai pentru ea si pleca in clasa. Arcada ii zvacnea de durere. Cand ajunse in clasa, toti o asaltara cu intrebari. Ea raspunse doar o singura data: a lovit-o Alex. In ultima ora a stat cu mana numai la frunte sperand ca durerea sa inceteze, dar se tot amplifica. In sfarsit cand se sunase, pleca acasa cu autobuzul. Acasa nu spuse despre ce se petrecuse, ci se culca si adormi imediat.
A doua zi, era singura acasa, asa ca se duse la oglinda sa se studieze. Avea arcada usor umflata si o durea cand o atingea. Nu baga in seama acest lucru si pleca la scoala. Acea zi se desfasura normal, dar cand ajunse acasa o durea capul ingrozitor.
Zilele au trecut, iar starea fetei se inrautatea. In saptamana ce a urmat ii era tot mai greu sa isi ascunda durerea fata de familia sa. Intr-o zi cand apoape plagea de durere, i-a spus parintilor ei. Acestia fiind ingrijorati bineinteles ca toti parintii, au dus-o imediat la un medic si la un tomograf. Cand rezultatele au venit, parintii ei au incremenit, mama ei incepand sa planga in cabinetul medicului. Andreea fiind pe hol nu auzea decat suspinele intrerupte ale mamei ei.
Parintii sai i-au spus si Andreei verdictul, considerand ca era destul de mare pentru a accepta acel lucru. Avea o tumoare iremediabila si mai avea de trait maxim o luna. Fata primi cu calm vestea, doar doua lacrimi se prelinsera pe pielea ei alba.
A doua zi se duse la scoala, dar fara ghiozdan cu multe dulciuri pentru a-si lua ramas bun de la prieteni si profesori. Cand au vazut-o au crezut ca este o gluma, ca avea ghiozdanul la cineva. Dar se duse la grupul ei de prietene si le spuse ca avea sa moara. La inceput nimeni nu crezuse, bineinteles cum ai putea crede ca o sa vina o fata la tine sa iti spuna ca moare peste cateva saptamani. Dar cand fata se duse la diriginta lor, treaba deveni serioasa si cateva fete incepura sa planga. Toti profesorii regretau ca or sa piarda cel mai bun elev al clasei a VII- a pe care l-au avut vreodata. Cand termina pleca acasa si isi facut bagajul si pleca la spital.
Parintii fetei au dat in judecata parintii lui Alexandru, iar dupa o saptamana se infatisau pentru prima data in fata curtii supreme.
Procesul incepuse, iar pe la jumatatea lui, mama Andreei primi un apel de la medicul fetei sa o instiinteze ca fata muri. In acel moment au luat la cunostinta si rudele si prietenii fetei. Afara incepu sa ploua, semn ca ingerii plangeau dupa un altul.
Dupa ce fata a fost ingropata, Alex a primit pedeapsa maxima pentru minori si o amenda usturatoare, mult peste bugetul familiei lui. Tatal ei s-a spanzurat nemai suportand durerea, iar mama acestea la o luna dupa sotul ei , de atac de cord. Astfel a fost distrusa o familie printr-un fapt nesabuit.
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:



Răspunsuri în acest subiect
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Me_Samy - 13-11-2010, 02:25 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de KarinaD - 13-11-2010, 02:51 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Abbeh. - 13-11-2010, 05:34 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Aerith - 13-11-2010, 06:23 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Mdn. - 13-11-2010, 08:43 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)