Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Probleme de logica

Melyeter
"Andrei si Angela au fost gasiti morti intr-o camera in care nu se aflau decat un vas rasturnat,niste apa pe podea si un caine.De ce au murit Andrei si Angela? "
- Pai, pentru ca, sa zicem ca ei erau oameni si, oamenii aceia erau bolnavi, si de asta au murit. Iar cainele infometat a mancat ceva din ei si a turbat. Si asa i-a omorat pe saracii copii.. ^^ - Imaginatia inspirata dintr-un film ^^ -

"Un om locuind la etajul 14 ,de fiecare data cand vine de la servici ia liftul dar urca pana la etajul 6 si restul merge pe scari.De ce?"
- Hm...pentru ca omul era prea gras ca sa poata liftul sa-l duca pana la etajul 14, si ar mai fii o chestie. Ca ar vrea sa slabeasca,

Toxâ„¢
"Intr-un gutui sunt gutui.
Daca scuturi gutuiul, din gutui nu cad gutui, dar nici nu raman gutui.
Cate gutui sunt in gutui ?"

- Niciuna ^^ Pentru ca daca in gutui nu sunt gutui si daca nici cand scuturi nu cad nu ramane niciuna. ;; )
Mi s-a parut interesanta asta :

Toxâ„¢
"Alex si Corina sunt doi frati care se cearta tot timpul.Nervoasa,mama lor ii pune sa stea in genunchi pe aceeasi pagina de ziar,astfel incat acestia sa nu mentina contactul sun nici o forma."
~ Pai...mama lor ii omoara si asa acestia apar pe aceiasi pagina, adica la " Decedati" si asa nu mai mentin nici un contact. cred...

Melyeter

"O femeie isi ia carnetul de sofer.A doua zi merge pe contra sens,trece pe rosu,si nu respecta alte semne de circulatie iar trecand pe langa masina de politie,acesta nu o opreste pe femeie.De ce?"
- Chestia ar fii ca nu era nimeni in masina de politie ^^ Sau ideea lui Miss Serenity e buna.

fleeting ray
"Un spion este blocat intr-o incapere dintr-o cladire foarte bine securizata, incaperea in care este fiind singura in care nu sunt camere de filmat. Primeste un telefon de la seful sau in care este anunat ca caldirea va exploda in 15 minute datorita bombei pusa de colegii lui spioni. Dar realizeaza ca, daca iese, va fi prins si impuscat de oamenii ce supraveghea camerele de filmat. Stiind ca adora cafea foarte indulcita, si intotdeuna are la el ingrediente pentru a face 5 cafele, stiind ca are la el 100 g praf de pusca, si stiind ca camera in care sta este plina de tigai si aragaze si ca are intoteauna o bricheta cu sine, cum poate el parasi cladirea fara a sabota camerele de filmat si fara a fi vazut? ( cladirea are o singura usa, si este sub pamant )"

- pai daca ai zis ca nu existau camere de filmat in casa poate sa iasa pur si simplu. Pentru ca el nu este inregistrat de camere, ci, la iesirea din casa este impuscat. ^^

fleeting ray
"uitati una foarte draguta, descoperiti dupa ce criteriu sunt asezate aceste cifre ^^:
5, 2, 9, 8, 4, 7, 6, 3, 1, 0 "

-Chiar nu-mi dau seama

Miss Serenity

"O gaina jumate face un ou jumate intr-o zi jumate.
Cate oua fac 9 gaini in 9 zile?"

amm...3 oua? =_= Impartim 9 gaini la una si jumatate : )) si fac 6 ;; ) Siii.....inseamna 6 jumatati de oua. => 3 oua. Iar de chestia cu " in 9 zile " , nu mi-a trebuit. in fine, nu cred ca-i corecta logica mea, da-n fine. ^^
Next:

Bla' bla. Prea simpla... 78 : ^^
Ai 7 mere. 2 verzi, unu galben si 4 rosii.. Fiecare mar il tai pe jumatate. Pe cel galben il mai tai de 2 ori, astfel incat sa ai 4 felii egale. Pe cel verde il imparti cu un elefant, dandu-i o jumatate si o felie din cel galben. Un mar rosu ii dai lui Ghiorghe. Cate mere iti mai raman?
ps: nu mi-a venit cum sa zic la acele "felii" . Sorry =_=
[Imagine: 1page-img1.jpg]
Ciumpy

Răspunsuri în acest subiect
Probleme de logica - de Melyeter - 15-11-2008, 07:17 PM
RE: Probleme de logica - de Lye - 15-11-2008, 08:13 PM
RE: Probleme de logica - de Tox - 15-11-2008, 10:06 PM
RE: Probleme de logica - de Melyeter - 15-11-2008, 10:36 PM
RE: Probleme de logica - de Lye - 16-11-2008, 06:44 PM
RE: Probleme de logica - de Melyeter - 16-11-2008, 06:59 PM
RE: Probleme de logica - de Tox - 17-11-2008, 05:16 PM
RE: Probleme de logica - de yulobo - 17-11-2008, 05:46 PM