07-11-2010, 03:15 PM
O mica problema la tine, in primul si-al doilea, ochii par goi, nu au nici un fel de expresivitate, sau poate sunt ochi orbi?
A doua chiar nu-mi place, e plata, efectiv plata, desi ca idee e dragut.
A treia, nu e rea, dar iar ii lipsesc destule, iar ideea e atat de...refolosita.
A patra, intr-un mod ciudat, mi-a adus un zambet pe buze, e foarte draguta, simpla si draguta.
A cincea e mai degraba o caricatura dar expresia fetei, cutele, chiar si anomalia umerilor, a proportilor fac lucrarea deosebita. E chiar frumoasa, expresiva. bravo
A sasea numai mie imi exprima orgoliu si intepare?
E reusit, desi as mai fi lucrat la par, cu mult.
A saptea imi place mult, ca idee, ca mod de redare, desi degetele, iar, au o anomalie, par strangulate, sunt mult prea subtiate la mijloc, cel putin cele ale tipei, in rest chiar imi place.
A cincea si a saptea mi se par, mie, cele mai reusita.
Pace.
Ich.
A doua chiar nu-mi place, e plata, efectiv plata, desi ca idee e dragut.
A treia, nu e rea, dar iar ii lipsesc destule, iar ideea e atat de...refolosita.
A patra, intr-un mod ciudat, mi-a adus un zambet pe buze, e foarte draguta, simpla si draguta.
A cincea e mai degraba o caricatura dar expresia fetei, cutele, chiar si anomalia umerilor, a proportilor fac lucrarea deosebita. E chiar frumoasa, expresiva. bravo

A sasea numai mie imi exprima orgoliu si intepare?

A saptea imi place mult, ca idee, ca mod de redare, desi degetele, iar, au o anomalie, par strangulate, sunt mult prea subtiate la mijloc, cel putin cele ale tipei, in rest chiar imi place.
A cincea si a saptea mi se par, mie, cele mai reusita.
Pace.
Ich.
Iubesc sa simt cum cazi
![[Imagine: Untitled3-3.jpg]](http://i249.photobucket.com/albums/gg201/Angel_Calyope/gfx/Untitled3-3.jpg)
cad
cadem
cadem