28-10-2010, 12:16 AM
1. Shichul [ Siwon & Heechul from Super Junior]
Ca apa si uleiul sau baba si mitraliera . Un crestin care arata mult prea bine pentru binele sau si un tip care e absolut fabulos si unic dar bitchy ...absolut extraordinar. Fanservice-ul e putin da' bun
..si ficurile sunt cateva deci ai ce citi .
Cu personalitatea foarte soft a lui Siwon si personalitate nebuna a lui Heechul iese absolut o nebunie , o nebunie extraordinara.
2.Jongkey [Jonghyun & Key from Shinee]
Charming Jonghyun si Almighty Key sa fim seriosi cine nu ii adora? Se potrivesc de minune si sunt asa de cute :X . Cu personalitatea lui Key ,adica diva si umma ohh GOD, dar Dino Boy il cam adora de fel .
Again mult skinship fac un cuplu minunat , incredibil de amuzant si sweet.
3.2min[Minho & Taemin from Shinee]
Deci daca nu vede nimeni cat de bine le sta impreuna inseamna ca persona respectiva e oarba . Taemin sa fim seriosi poate sa stea nemiscat fara sa schiteze un zambet si tot ar striga careva "CUTEE~~!!!" and Minho flaming charisma e mortal . Foarte Fluffeh , deci rlly to not love this pairing? Must be kidding me.
4.Eunhae [ Donghae & Eunhyuk from Super junior]
Aici chiar nu am ce sa zic inafara faptului ca cei doi fac un cuplu atat de criminal ; Mi-au placut in Adonis camp cand era randul lui eunhyuk la bungee si i-a spus lui Hae ca ar trebui sa se desparta deoarece nu se potrivesc si evident Donghae i-a spus ca o sa il loveasca dupa ce coboara de acolo .
5.Kangteuk [ Kangin & Leeteuk]
My first OTP *sweet memories* .
De ce imi placea acest cuplu ? Habar nu am
To sweet ...
Kangin era the bully .. avea ceva cu leeteuk , ii placea sa il tachineze dar in acelasi timp avea mare , mare grija de el .
Leeteuk , o haide so sweet this guy ..with those kissable lips ..kyah <3
Pacat ca a plecat in armata kangin
poate mai aveam parte de fanservice-ul din partea lor , atat de cute :X.
Mai sunt da mi-e lene sa le scriu acum intr-un post si mai kilometric ..
L i f e -
Onkey , Hanchul si Ryeomin [ never , Yewook and Kyumin] , rlly ? Ma rog fiecare cu ce ii place
Ca apa si uleiul sau baba si mitraliera . Un crestin care arata mult prea bine pentru binele sau si un tip care e absolut fabulos si unic dar bitchy ...absolut extraordinar. Fanservice-ul e putin da' bun

Cu personalitatea foarte soft a lui Siwon si personalitate nebuna a lui Heechul iese absolut o nebunie , o nebunie extraordinara.
2.Jongkey [Jonghyun & Key from Shinee]
Charming Jonghyun si Almighty Key sa fim seriosi cine nu ii adora? Se potrivesc de minune si sunt asa de cute :X . Cu personalitatea lui Key ,adica diva si umma ohh GOD, dar Dino Boy il cam adora de fel .
Again mult skinship fac un cuplu minunat , incredibil de amuzant si sweet.
3.2min[Minho & Taemin from Shinee]
Deci daca nu vede nimeni cat de bine le sta impreuna inseamna ca persona respectiva e oarba . Taemin sa fim seriosi poate sa stea nemiscat fara sa schiteze un zambet si tot ar striga careva "CUTEE~~!!!" and Minho flaming charisma e mortal . Foarte Fluffeh , deci rlly to not love this pairing? Must be kidding me.
4.Eunhae [ Donghae & Eunhyuk from Super junior]
Aici chiar nu am ce sa zic inafara faptului ca cei doi fac un cuplu atat de criminal ; Mi-au placut in Adonis camp cand era randul lui eunhyuk la bungee si i-a spus lui Hae ca ar trebui sa se desparta deoarece nu se potrivesc si evident Donghae i-a spus ca o sa il loveasca dupa ce coboara de acolo .
5.Kangteuk [ Kangin & Leeteuk]
My first OTP *sweet memories* .
De ce imi placea acest cuplu ? Habar nu am

Kangin era the bully .. avea ceva cu leeteuk , ii placea sa il tachineze dar in acelasi timp avea mare , mare grija de el .
Leeteuk , o haide so sweet this guy ..with those kissable lips ..kyah <3
Pacat ca a plecat in armata kangin

Mai sunt da mi-e lene sa le scriu acum intr-un post si mai kilometric ..
L i f e -

.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.