24-10-2010, 11:25 AM
Dear Diary
Acum , momentan este 11 : 18 , iar sormea e la munca ; bucuiree . Am intrat pe laptop si am raspuns cam pe la vreo doua pagini la profil. Acum sunt cam trista saptamana care trebuie sa urmeze sormea va lucra dimineata si nu o sa pot sta de la ce ora pana pa la zece jumate pe laptop .

Ieri Flaw mi - a adus aminte de Niji si deja eram si mai trista , stau in colentina si tot nu pot ajunge . Cred ca " mami " se distreaza pe cinste acolo , as fii vrut sa fiu acolo ca s - o pot cunoaste . Dar nu , eu trebuie sa stau aici si sa navighez pe net . Orcum , cred ca e mai bine asa. Pot sa vorbesc mai mult si orcum in ultima saptamana decand mi - a dat " mami " ( Pe care o iubesc ) un sait de manga si ceva ce sa citesc , desigur , hard yaoi si ceva cu comedy . De acolo am cautat numai manga " mature " si a fost excelent . Acum astept ca Zuzu ( I love you ) sa se intoarca din excursie si sa imi povesteasca ( Da ' Domane ca coeerent ) ce a facut acolo si sa imi arate multe si multe poze . Acum aveam de gand sa ascult muzica . . . mai precis Tokio Hotel , trebuie sa imi incep dimineata cu niste yaoi asa ca o sa caut , iar pe melodia " Don ' t Jomp " o sa fie si mai bine .
Stiu . . . dragul meu jurnal , te cicalesc . Ce sa ii faci . Acum eu te las sa iti faci somnul de frumusete .
Bye !
Bye !
11 : 25
Bye !
11 : 25
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2