Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Octombrie- Vot

Daca nu am avut norocul sa particip, atunci sa am norocul sa critic. >:]

1.Skit - lucrarea ta mi-a atras atentia enorm de mult. Lucrare clara, simpla si nu e incarcata. Totusi, nu prea da a Halloween, chiar daca e, ce e, poate putin sa zicem. Trebuia sa stau putin sa imi dau seama daca acela e text [sus] sau nu, si sa imi dau seama ce mai contine lucrarea, dar imi plac culorile predominante.

2.Nibbles - in afara de liliecii aia si culorile ce dau spre orange, linistit puteam zice ca nu e lucrare de halloween. Recunosc ai combinat bine acolo, dar puteai face ceva mai mult, sau sa alegi alta imagine pentru tema respectiva. Ce nu imi place iar ar fi acea luminita, ce provine din stanga sus [colt], ma deranjeaza, puteai sa nu o pui. [parerea mea]

3.Gez - gez, de la tine ma asteptam la mai multe .____." eu stiu ca iti place sa faci lucrari cu ea, dar mai renunta macar o data la ea [don't kill me pls] dar sa trec peste, imi place enorm cum ai folosit-o pe ea ca post de ce o fi [zombie/monstru/vampire/etc] insa ai stricat tot cu acele forme, si acea lumina de pe capul ei. Sau macar, pe viitor sterge tot ce acopera focalul, fiindca formele alea stand pe fata ei, nu arata bine. Imi place textul cum l-ai facut, dar la pozitionat nu.

4.Ich - simplu, dragutz si cu tema Halloween. Dar nu stiu, ai folosit cumva doua imagini? Fiindca partea din dreapta nu se prea potriveste cu stanga. Dreapta are un schelet acolo in colt, si stanga numai scheleti nu par, mai degraba papusi. Anyway, acea linie din dreapta strica tot. In schimb imi place personajul, parca ii prinde bine acolo.

5.Mittwoch - o da, lucrarea ta imi aminteste de povestile de Halloween pe care le citeam si erau cu monstrii din astia xD lucrarea ta inspira Halloween, si mai precis noptile in care ei ies la vanatoare de oameni in noaptea de Halloween, si apoi mergeau inapoi in padure. Nice job. Dar, si tu ai greseli, asa ca nu scapi: textul... ai stricat tot cu el. E prea mare, si pozitionarea lui nu imi place. Poate ca si fontul putin, dar nu stiu, merge si asa. Si un ultim lucru - putin, dar putin, mai luminat.

6.Aggie - o lucrare reusita, recunosc, dar parca e prea cute pentru Halloween. Ce nu mi se pare cute? Ochii lui, atat... fundalul e bun, insa textul lasa de dorit. Daca l-ai scris intr-una, proasta decizie, nu inteleg nimic din ce scrie acolo. Si "Scared" l-ai facut in asa fel sa nu il vezi, si abia sa intelegi ca scrie "Scared".

7.Mimisor - si lucrarea ta inspira Halloween, in special dovleacul malefic. culorile predominante imi plac, textul merge, desi un pic mai mic nu strica, si un mic sfat - fundalul, daca ii adaugai un blur, sa para asa in ceata, putin de tot, era perfect, fiindca iesea personajul mai in evidenta putin.

8.HinoKahoko - ce sa zic la tine? daca "taiai" capul ala, macar il "taiai" mai bine. verdele ala e bun, fundalul merge, textul bine pozitionat, si liniile alea prind bine. Totusi mai puteai face ceva la el.

Anyway, voturile mele merg la:
5. Mittwoch
1. Skit

Dar felicitari tuturor participantilor. ^^
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

Răspunsuri în acest subiect
SOTM Octombrie- Vot - de Lia - 21-10-2010, 04:30 AM
RE: SOTM Octombrie- Vot - de Ria'chuu - 21-10-2010, 10:21 AM
RE: SOTM Octombrie- Vot - de SKiT - 21-10-2010, 12:38 PM