Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Couple K-muzic.

Euuu!!!!!!!!!! Pot pune cate vreau,nu? >.<

1. 2min [TaeMin and MinHo din SHINee].
Pai sa vedem 39 TaeMin e maknae...MinHo e Flaming Charisma. Inainte sa fie si TaeMin in trupa,MinHo era the maknae 4 . I just love this pairing. Sunt atat de cute impreuna.Am vazut un videoclip cand ShinDong [Super Junior] ii intreaba pe MinHo si TaeMin cu cine s-ar intalni cu trupa.MinHo a raspuns ca ar vrea sa se intalneasca cu TaeMin.TaeMin a raspuns ca ar vrea sa se intalneasca cu MinHo...Deci !! :X Awwwwww~ .__. Cel mai cute cuplu 44. MinHo chiar vrea sa aiba grija de micutul si firavul TaeMin 4 .

2.OnKey [Onew and Key from SHINee].
Oh Doamne! Ce poate fi mai sexy decat Diva noastra Key? 4 Al cui zambet poate fi mai stralucitor decat al lui Onew? Onew e un lider perfect,insa,Key e infidel X__X. Filtreaza ba cu MinHo ba cu TaeMin...Ei doi chiar se potrivesc,nu?

3. JongKey [JongHyun and Key from SHINee].
Uite un cuplu de invidiat.Mereu aproape unul de celalalt,sentimente comune :]]. Cred...O.O'
Key e mai mereu cu ochii peste tot [stiti la ce ma refer],JongHyun e pierdut in lumea lui.Key e mama iar JongHyun tatal :]]]]].

4.NichMin [Nichkhun from 2pm and MinHo from SHINee]
In emisiunea aia au fost bestiali.MinHo e tare dragut,la fel ca si Nichkhun! Nichkhun si JunSu sunt singurii baieti din 2pm care-mi plac.Dar,cred ca o sa-mi placa toti 444 .

5. HeeGeng [HeeChul from Super Junior and HanGeng ex. Super Junior]
HeeChul seamana foarte bine cu o fata...HanGeng este mai...manly 4 . Ii iubesc pe amandoi.Chiar fac un cuplu reusit! 8

6.RyeoMin [RyeoWook and SungMin from Super Junior]
Fara cuvine X__X!! N-am ce sa spun! Amandoi sunt super cute,cu niste voci angelice ce-mi lasa gura apa ca si cum as vrea sa-i mananc cu par cu tot si cu cercei!

^^ ! Si mai am...dar trebuie sa-mi fac temele,deci.poate alta data :]] ^^!! .
Baii :3 >.<
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Couple K-muzic. - de yaoi maniac - 06-10-2010, 07:04 PM
RE: Couple K-muzic. - de Aerith - 27-11-2010, 12:11 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)