29-09-2010, 01:04 AM
(28-09-2010, 09:33 PM)Tan A scris: da in pricipiu se aleg dintre userii, nu neaparat vechi, dar activi si cunoscuti pe site, si da sa fii vechi e un plus.
dar in principiu se alege o persoana care sa isi poate face treaba, uite mittwoch de exemplu, ea e noua pe site, dar e o cunostinta veche a lui flaw, si dupa cum vezi isi face foarte bine treaba
Suna putin cam.. gresit faza cu Mittwoch

Nu vreau sa se inteleaga ca a ajuns mod pentru ca o cunosc.
Cand am vrut sa deschid sectiunea de SOTW m-a contactat ea prin pm. Mi-a spus ca se ocupa deja de asa ceva si pe a-e si, daca sunt interesat, o poate face si pe manga-anime.
Cum avea deja experienta cu organizarea si o si cunosc de multa vreme, si stiu ca e o persoana de incredere, i-am dat competitia de Sig of the Month pe mana. Dupa care, i-am dat si drepturi de moderare pentru acea sectiune, ca sa poata inchide topicuri si sterge posturi acolo.
Asaaa... acum sa revenim la ceilalti mozi.
Inainte ca Animezup sa fie Animezup, a fost Yumeria, un forum administrat de Marina, forum care avea deja o echipa de moderatori. Cand am pus bazele Zup, am preluat echipa de acolo (printre acei mozi de numara Shiva, Snow si Aly), dupa care am mai adaugat pe parcurs cativa moderatori, dintre persoanele pe care le cunosteam deja. Deh, era forum nou, si nu prea puteam sa mergem pe principiul "hai sa alegem dintre useri", ca nu trecuse destul timp sa putem face o selectie.
Nu exista o reteta fixa dupa care se aleg moderatorii. Dupa cum s-a mai zis.. e o combinatie de factori. Da, te poate ajuta sa fii vechi pe zup, dar nu e o regula. Daca ai deja o reputatie pe un alt site, nu vad de ce ar fi necesar sa iti demonstrezi "talentul" si aici.
Cea mai importanta conditie ar fi sa nu va pese prea tare de asta