Prima trupa pe care am ascultat-o a fost SuJu.Am dat pe YouTube de ''Super Junior Adonis Camp''.Am fost curioasa [ca de obicei .___.] si am dat CLICK
.Prima oara m-am indragostit de KangIn...apoi Eeteuk.Mai nou este...Wookie [RyeoWook]el e prea cute...prea copilaros si atat de...sexy anytime ;x...si emotiv.
My fav pairings from SuJu are: SungMin and Wookie,KangIn and LeeTeuk,HeeChul and HanGeng[HanKyung]...
Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Sorry Sorry...uhmmm am invatat si dansul...[impreuna cu Deea
],dupa am invatat Bonamana...
Deci vreau sa spun ca melodiile astea doua chiar m-au dat pe spate.In Bonamana sunt toti foarte seeeeeeexy mai ales LeeTeuk ;x [:X cand nu e el Sexy?
]
Chiar imi pare rau pentru KangIn,HanGeng si KiBum [mai ales pentru HanGeng
]
Imi aduc aminte ca am vazut un videoclip despre ei...debutul si toate alea,si au spus si de accidentele de masina,si ca erau sa se desparta si povestile lor...Atunci am plans o noapte intreaga...nu ma puteam opri.Dimineata aveam ochii ceva in genul: O.O umflati de la atata plans...
Dabea astept urmatorul album!
Super Junior FIGHTING!!!
MimiÅŸor@ edit.
Te-aş ruga să nu mai scri cu culori întregul post.

My fav pairings from SuJu are: SungMin and Wookie,KangIn and LeeTeuk,HeeChul and HanGeng[HanKyung]...
Prima melodie pe care am ascultat-o a fost Sorry Sorry...uhmmm am invatat si dansul...[impreuna cu Deea

Deci vreau sa spun ca melodiile astea doua chiar m-au dat pe spate.In Bonamana sunt toti foarte seeeeeeexy mai ales LeeTeuk ;x [:X cand nu e el Sexy?

Chiar imi pare rau pentru KangIn,HanGeng si KiBum [mai ales pentru HanGeng

Imi aduc aminte ca am vazut un videoclip despre ei...debutul si toate alea,si au spus si de accidentele de masina,si ca erau sa se desparta si povestile lor...Atunci am plans o noapte intreaga...nu ma puteam opri.Dimineata aveam ochii ceva in genul: O.O umflati de la atata plans...
Dabea astept urmatorul album!
Super Junior FIGHTING!!!
MimiÅŸor@ edit.
Te-aş ruga să nu mai scri cu culori întregul post.

![[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]](http://i1079.photobucket.com/albums/w514/yoseolie/musical_anime_girl_render_by_originalboss-d5g45no_zps44d0bf7b.jpg)
![[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]](http://i71.photobucket.com/albums/i159/Andreea_Helen/Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGFX_zps383041e6.jpg)