Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Balonase

Pai pentru 1.3 mp pozele sunt destul de clare...probabil datorita faptului ca sunt facute ziua

Prima poza nu am inteles-o prea mult, adica putin din cladiri... si cerul, adica nu prea mi-am dat seama ce ai vrut sa surprinzi in ea... cladirile sau cerul?

Poza doi pare interesanta, dar in mod deosebit... atat ca se vede frumos asocierea de culori.

Poza trei de asemenea mi-a placut... datorita culorilor vii.

Pozele sase si patru mi-au placut in mod deosebit...si cinci ca seamana cu patru. Cerul ala rosiatic... superb. Parea ca focul il cuprinsese... mie una mi-au placut la nebunie.

Poza sapte din pacate mie nu imi transmite prea multe...

Poza opt a fost de asemenea superba. Acea lumina ce strabate cerul intr-un singur loc, vai se vede foarte frumos. E ceva ce imi transmite sentimentul acela de "dupa ploaie si furtuna va veni si vreme buna".
Poza noua...copacul este dragut prin forma lui si impresionant prin marime...dar aici nu te-a ajutat aparatul caci se vedea mult mai frumos intr-o alta lumina.

Ultima poza...totul este in umbra pe pamant...iar cerul pare singura sursa de lumina...si aceea putin obscura. Imi place ideea de obscuritate surprinsa aici.

Sper sa ajungi curand si la pozele recente hug

Răspunsuri în acest subiect
Balonase - de Teh - 19-09-2010, 11:59 AM
RE: BalonaÅŸe - de Miss Serenity - 19-09-2010, 01:20 PM
RE: BalonaÅŸe - de Corina M. - 19-09-2010, 02:00 PM
RE: BalonaÅŸe - de Teh - 25-09-2010, 12:20 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)