Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Ich vs Aiumy

ich pot spune Wow imi place. implace abordarea, imi place descrerea totul merge perfect, totul se imbina. Imi plac conflictele interioare pe care l-ai creat, modul cum ai conturat personajele si mai presus de toate ador aceste paragrafe:

Citat:<<Daca as murii acum, in bratele tale, de mana ta, as cadea grea pe tine si tot ce a fost si mai e cald in mine s-ar prelinge de pe taisul sabiei tale pe tine si, asa grea, as fi fericita, la pieptul tau. Mi-as intinde gatul— in tot acest timp ea era lipita de el, isi misca nasul pe gatul lui, ridicandu-l pana la urechia lui— si fericita ti-as soptii, cu ultimele puteri “Multumesc”. Tu ce-ai face Alex?
<<Eu? Eu? Eu ti-as cuprinde trupul cu ambele brate— o stranse tare, lipind-o mai mult de el, parca vrand s-o integreze si in acelasi timp incerca s-o fereasca de piciorul lui, atat de rece, atat de lipsit de simtiri— si ti-as saruta fruntea si mana – buzele lui umede ii presara pielea ambelor maini si fruntii, posesiv— si ti-as cere scuze ca nu te-am putut face fericita altfel, doar in acest dans al mortii—
Isi cuprinsera mainile, lipindu-se mai mult unul de celalt. Natura le provoca un sunet fluent ca o muzica lina, compusa de Bach, sustinuta de greieri, omorata de om, disperanta pentru mintea ta de neaderthal. Mori! Aici, pe aceasta muzica se leganau doi,impreuna, in voia vantului, iar ea era o esarfa morfolita—
Te-as intinde si m-as apleca peste tine, te-as saruta – buzele lui le cuprinsera pe ale ei, la fel de posesiv, disperat, dar le desprinse iar, din teama—
Si m-as ruga sa te trezesti
<< M-am trezit dar cu mine, cu trezirea asta s-a terminat si basmul asta>>

ayumi cum s-a spus si mai sus ideea e simpla. ai luat tema ca atare si ai adaugat o intriga fortata. nu e rau insa cred ca se putea mai bine. spun cred deoarece eu nu iti cunosc stilul tau. asa ca ma limitez la a spune ca diferenta dintre cele doua ficuri e vizibila si de aceea votul meu merge la Ich
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit