10-09-2010, 11:49 PM
Yeyeye! inca un subiect care il adooor! 
GD GD GD GD!! :X
Este soo cute! am vazut ca in ultimul timp la concerte are alta culoare la par
. Este foarte original si cum am zis in postul de la BigBang, cum poate lumea sa creada ca e gay
, nu pot sa cred asta. Este super talentat, o voce incredibila, are un ceva special care te atrage la el, arata superb
... cum sa nu adori baiatul asta?! Nu s`a retras din BigBang doar ca are si o cariera solo
cred. I mean, au facut ultimele doua melodii si video-uri impreuna deci nu cred. Aa da`, si in concerte a fost cu ei soo.. Nici nu stiu ce melodie ador la el mai mult..toate sunt speciale in felul lor
Ma bucur foarte tare ca are atatea fani ^^, doar ca unii il vad ca pe un premiu, adica la mine in clasa sunt unele fete care nu accepta ca are mai multi fani o.o incontinu` spun "E al meeeeeeuuu! sa nu te prind ca vorbesti de el!" Wtf!o.o cum poate o persoana sa fie proprietate privata?!>.<

GD GD GD GD!! :X
Este soo cute! am vazut ca in ultimul timp la concerte are alta culoare la par

Ma bucur foarte tare ca are atatea fani ^^, doar ca unii il vad ca pe un premiu, adica la mine in clasa sunt unele fete care nu accepta ca are mai multi fani o.o incontinu` spun "E al meeeeeeuuu! sa nu te prind ca vorbesti de el!" Wtf!o.o cum poate o persoana sa fie proprietate privata?!>.<
![[Imagine: sig.jpg]](http://i639.photobucket.com/albums/uu117/ComplicatDeSimplu/sig.jpg)