Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Ich vs Aiumy

NOTE: Deci... Ayumi m-a rugat pe mine sa postez in locul ei, deoarece ea nu a putut, si a fost nevoita sa plece, de aceea mi-a trimis mie lucrarea, iar eu o voi posta in locul ei Smile

O stea reinnaltata

"...Nu am crezut ca voi mai putea dansa pentru tot restul vietii mele, nu stiam alt ritm si imi era greu sa cred ca voi fi in stare sa invat altul..."

01.06.2008

─ Grabeste-te Anette, nu vreau sa intarziem, nu am obiceiul si nici nu vreau sa incep acum! vocea aceea calda si copilaroasa putea fi doar a unei persoane, Mia era mult mai nerabdatoare decat de obicei.
─ Desigur vin acum! Anette era o fire tare calma,parea ca se misca in acelasi ritm molatec ca si adierea usoara a vantului primavaratec.
Era inceputul primaverii iar cele doua fete se indreptau in pas allegro spre sala de balet. Erau doua balerine de top, usoare, gratioase, dedicate si ambitioase care se remarcau mereu in spectacole si prezentari chiar si la repetitii sau pe strada.
Mia, desi varsta frageda si corpul firav nu o prea faceau sa para, era o aderavata primadona, dansa usor ca o lebada pe ritmul fin si hipnotzant al baletului, miscandu-se cu sufletul mai intai de toate, dar avand si un talent deosebit pentru acest dans nobil.
Anette pe de alta parte era total opusul Miei, straduinta ei o aducea in top dar talentul si dedicarea nu prea o faceau sa fie o lebada care danseaza pe apa.
Cele doua ajunsera primele in calsa ca de obicei si incepura sa se incalzeasca cu cativa pasi andagio, urmati de cateva miscari arriere si continund barre.
Intre timp ceilalti colegi au ajuns in sala, iar profesoara era gata de a incepe. Lectiile erau foarte frumoase pentru Mia, ea putea sa se antreneze individual dansand dupa placul inimii si dupa acordurile ametitoare ale muzicii.
Insa acela avea sa fie ultimul dans din viata ei de balerina, era sfarsitul ei, pentru ca in aceea zi, timpul si soarta pareau sa fi fost impotriva ei.
La finalul lectiei Mia iesi prima din sala de clasa apoi din cladire si o astepta pe Anette in mijlocul trotuarului dansand entuziasmata, cand s-a produs nenorocirea...o masina care depasea, a fost izbita in plin de un alt autovehicul, ricosand si izbind-o in plin pe Mia, care nu avu timp sa reactioneze, nici macar sa surprinda momentul, impactul fiind mult prea rapid. Fata a fost aruncata la cativa metri departare de vehicol, izbindu-se puternic de asfaltul incalzit.
Salvarea ajunse la fata locului in cel mai scurt timp, si o gasi pe Mia cu hainele patate in intregime de sangele ranilor sale adanci. Era in bratele Anettei, care tremura incontrolabil printre suspine si hohote de plans. In scurt timp parintii Miei ajunsera la fata locului si au avut parte de cel mai mare soc vazandu-si fiica plina de sange, si pe Anette plangand disperata, nu au stiut ce sa creada la inceput dar apoi au observat masina care se oprise in zidul cladirii si totul le-a fost clar. Salvarea le lua pe cele doua fete si le duse la spital in cel mai scurt timp posibil. Mia a fost dusa direct in sala de operatie, se pare ca avea piciorul drept complet distrus si cateva coaste zdrobite, iar Anette primi un calmant puternic si i se prescrise un tratament psihologic in urma traumei suferite.

01.09.2008

In casa unde odata exista doar voie buna si entuziasm, totul devenise istorie... Singurii care mai zambeau din cand in cand erau parintii Miei, atunci cand fratele mai mic al acesteia venea acasa cu rezultate excelente si cu premii sportive, atunci zambea chiar si Mia.
Freud stia ca sora lui era o persoana importanta, el stiuse dintotdeauna, de asta avuse ambitia sa fie perfect ca si ea, voia sa o faca mandra de el. Dar dupa accident, Freud intelese ca trebuia sa lupte pentru a-i aduce un zambet pe buze Miei, asa cum se intampla si in aceea zi frumoasa de septembrie:
─ Am ajuns! glasul lui Freud zgudui toata casa, nu mai era de mult un pusti, avea 16 ani si era cu 2 ani mai mic decat Mia.
─ Ah aici erai, micul meu sportiv! glasul Miei mangaie sufletul baiatului in timp ce cobora incet dar usor pe scari.
─ Mia, am castigat surioara, am luat cupa la baschet!
─ Sunt mandra de tine! Pune-o acolo langa restul, si sa fie in fata! starui fata cu glasul plin de demnitate.
─ Nu pot surioara, nu-mi permit sa pun cupele astea nesemnificative langa cupele castigate de tine la balet. Nu sunt la inaltimea ta, eu sunt obisnuit dar tu ai fost o mare stea! lacrimile baiatului se innodau sub barba in timp ce isi lua sora in brate.
Plangeau amandoi si plangeau des, pentru ca Freud stia la fel de bine ca si Mia, ca ea nu va mai dansa niciodata, piciorul ei a fost mult prea afectat, dar ce a fost cu adevarat distrus era caraterul Miei si personalitatea ei. Traise optsprezece ani de zile fiind o adevarata balerina atat cu titlul cat si cu sufletul, insa totul s-a dus... Intr-o factiune de secunda, visele ei s-au naruit.
Trecusera zilele pe langa Mia, iar ea tot in depresie ramase, era la fel de stralucitoare la invatatura insa goala si distrusa in adancul inimii. Iar suferinta ei se rasfrangea asupra intregii familii, in special asupra lui Freud care se simtea vinovat de accidentul surorii sale.

24.03.2009

Prima zi de facultate a Miei, era ca de obicei impreuna cu Anette, care se fataia vizibil emotionata de noul inceput. Ar fi fost de asteptat ca Mia sa fie in aceiasi stare, insa fata era calma si ganditoare la fel ca de obicei. Insa azi soarta isi intorecea roata si avea sa-i ofere Miei ceea ce ii luase cu 9 luni in urma.
─ Mia, Ana, am ajuns! Veniti pana jos sa va prezit noua mea gasca. Freud zguduia casa cu glasul sau puternic entuziasmat.
─ Acum, acum, cobor! Mia zbura pe scari cu Anette in urma ei.
Jos in sufragerie Freud impreuna cu patru baieti si doua fete se instalasera la televizor racorindu-se cu suc si snacks-uri, asa ca Mia incepu cu o gluma clasica care il speria mereu pe Freud:
─ Afara huliganilor! Cum va permiteti sa-mi distrugeti casa! Uite ce debandada e aici! in timp ce Anette se puse jos de ras vazand fete uimite ale pustilor. Mia incepu sa rada:
─ Indiferent de cate ori fac asa, gluma asta tot tine. Eu sunt Mia si ea este Anette, see prezenta tanara in timp ce inca mustacea entuziasmata.
Mia le auzi numele si le cerceta chipurile pe rand, insa doar unul singur ii ramase in minte chinuind-o fara sa-i dea pace :
─ Eu sunt Dean, liderul echipei, incantat! glasul apartinea unui baiat de aproximativ douazeci de ani, inalt si bine conturat, avand o fata frumoasa masculina, doi ochi verzi, patrunzatori si parul saten, ciufulit.
─ Freud dragule eu merg sa pregatesc ceva de mancare, presupun ca sunteti flamanzi asa ca o sa fac munca de voluntariat si o sa va hranesc, adauga Mia razand cu pofta. De fapt ea dorea sa il cunoasca mai bine pe Dean. Curiozitatea ei era impinsa peste limite si o incerca o senzatie noua, una pe care nu o cunostea, dar glasul Anettei o trezi din visare...
─ Deci cineva a pus ochii pe Dean, sa inteleg! mustaci tanara.
─Ah mai taci! Nu am timp de idile! Eu trebuie sa invat si sa fiu cea mai buna ca sa-mi asigur un viitor, nu am timp de joaca pana nu ma vad pe picioarele mele. Cat crezi ca ma mai poata suporta financiar ai mei?
Masa decurse normal si toti au fost uimiti de talentul fetei in bucatarie, in special Dean aprecia efortul depus de aceasta si faptul ca mancarea fusese absolut delicioasa, baiatul incepu s-o observe mai bine pe mica balerina, incepea sa devina interesat de ea. Asa ca ramase in bucatarie s-o ajute cu stransul mesei.
─ Si la ce facultate ai intrat? intreba el, facand conversatie.
─ New Hampton, drept. Am decis sa fac ceva pe latura umanista, pentru ca mi se potriveste mai bine si imi face placere. Dar tu la ce facultate esti?
─ Nu-ti va veni sa crezi, dar invatam in acelasi loc,diferenta o face faptul ca eu studiez informatica, numerele mi-au fost dintotdeauna prietene bune dupa cum poti sa vezi. spuse el razand usor entuziasmat de noile vesti, ca un copil care primeste o ciocolata.
─ Ei bine ce coincidenta, se amuza surprinsa Mia, stai departe de noi?
─ Ah la doua strazi distanta de aici, as putea sa te iau cu masina dimineata la scoala, ar fi amuzant.
Discutia decurse la fel de normal ca si fierberea unei cafele, cei doi se simteau bine unul cu celalat si discutau pe diverse teme, astfel ca aceasta munca de voluntariat devenise un obicei foarte apreciat de toti, in special de Dean care iubea mancarea facuta de Mia, dar si mai mult o iubea pe ea...
─ Stii e curios cum de nu ai venit niciodata sa ne vezi, nici macar nu ai intrebat ce facem? spuse baiatul facand pe suparatul.
─ Ah sa stii ca nu mi-a trecut prin cap, ma ocup atata de mult de scoala incat am omis acest lucru, excuse moi, uneori sunt aeriana. Mia se inrosi ca un mac in timp ce realiza gravitatea problemei.
─ Ei bine maine esti invitata mea! Vreau sa vi impreuna cu Freud sa vezi cu ce ne ocupam noi timpul liber, rase el destul de amuzat.
A doua zi pe la ora trei dupa amiaza, Freud, Mia si Anette isi facura aparitia in parc la locul de intalnire al gastii. Mia si Anette isi gasira un loc de stat, iar baietii incepusera sa danseze, erau o echipa de dansatori de street dance. Mia avu un soc, insa era unul placut, devenea din ce in ce mai fermecata de dansul puternic si ritmat al baietilor.
Astfel ca isi facu un obicei din a-i privi pe tineri repetand, intre timp se documenta despre stil si despre miscari, chiar si despre concursuri. Incepuse sa se implice atat fizic cat si spiritual.
Asa ca intr-o zi Dean o invita in parc la locul lor, erau singuri. Mia fu surprinsa pe moment apoi recapata controlul asupra emotiilor ei. Dean o voia in echipa, voia sa o vada dansand, dar asta i se parea ceva cu totul supranatural, nu vroia sa accepte ideea. Dar insistenta baiatului castiga, Mia se misca precum o adevarat profesinista si ii placea. Era libera, se simtea bine dansand, ii veneau in minte entuziasmul si placerea orelor de balet, insa se parea ca aceasta bucurie era mult mai eliberatoare ca ce-a din trecut. Mia devenise alta Mia.
Se pregateau pentru un concurs important, dar principalul lor scop nu era castigarea locului intai, ci doar placerea dansului si sentimentul eliberator pe care li-l inspira acesta.
Concursul decursese bine si competitia era destul de buna, dar fara sa se fi asteptat, Dean si echipa au castigat locul intai, era pentru prima data dupa mult timp cand Mia se simte iar mandra de ea isi recapatase demnitatea si odata cu ea invatase sa iubeasca si sa fie iar vie.
Cupa era asezata frumos la loc de onoare in fata tuturor cupelor castigate vreodata de cei doi frati. Acum erau mutumtiti si impliniti spiritual, casa lor devenise iar un loc plin de entuziasm si zambete.
Mia gatea din nou pentru toti, in timp ce Anette rontaia convinsa dintr-un morcov, cand pe usa de la bucatarie intra Dean, iar Ana se retrase. O surprinse placut pe Mia luand-o in brate. Apoi o saruta pe obraz in timp ce ea se uita la el blanda si fericita anticipand ceea ce urma el sa spuna:
─ Mia vrei sa fi iubita mea? Eu m-am indragostit de tine de prima data de cand te-am cunoscut, insa nu am avut cum sa iti spun asta pana acum. Baiatul zambea ferm si astepta un raspuns .
─ Desigur Dean, si eu te iubesc! raspunse sigura de vorbele ei.
Doua inimi dansau fericite pe ritmul lor, pe dansul dragostei... dar nu asta conta cel mai mult, cel mai mult conta faptul ca Mia incetase sa mai danseze in acordurile fine si elegante, ca un parfum vechi frantuzesc ale baletului si invatatse sa danseze pe ritmul viu si imprevizibil al vietii fiind acum pregatita sa se avante in viata ce-a de zi cu zi.

_______
So... START VOT
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Ich vs Aiumy - de Aiumy - 02-09-2010, 02:36 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Ich. - 06-09-2010, 12:13 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Yaoi Queen - 10-09-2010, 11:09 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Lloyd - 11-09-2010, 12:45 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Serqet - 11-09-2010, 03:17 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Kashim - 11-09-2010, 12:13 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Paradox - 11-09-2010, 12:40 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Teh - 11-09-2010, 02:21 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de MikeM - 11-09-2010, 04:19 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Lucifer - 12-09-2010, 05:08 PM

Subiecte de discuție similare...