08-09-2010, 01:28 PM
Beki imi plac multe carti cea care mţa impresionat a fost Rommeo si julieta... atat de romantic...
Imi place sa citesc carti de genul romantic,comedie, aventura, dramatic, si basme
DA si eu vrea usa ne mai intalnim :X
/actori.. actrite... sunt multii... Imi place cum joaca Leonardo dicaprio..[sau cum se scrie
] Beki, yep trec a 12-a!<3 Poate da, o sa ne mai citim p'aici! 
Lynn foarte drăguţ din partea ta! Mă simt flatată!
Si mie imi place numele acesta <3 Numele tau care este? Mersi si tie multi inainte. Lasa ca o sa ajungi si tu peste putin timp la farta asta si ai sa te simti mai libera...pe mn m'au tocat parintii ca cik: Esti tu mare dar ai grija la baieti!
Am vizionat animeuri de la Mew mew power pana la Paradisse kiss si etc..
Imi place mult Kuroshitsuji si ascult si k-pop este foarte interesanta si ritmatica :X
Am citit manga... Master nuj cum si mi'a placut.. da, addor manga <3
Stiu de zup de la o colega veche de gimnaziala. Ea mi'a zis ca e super si am vrut sa incerc si vad ca este chiar super!
* hugs * Pentru lynn, beki , godzi si TEH <3 membre foarte dragute <3
Godzi: Mersi mult si sper sa nu te superi ca iti spun godzi <3
Culoarea preferată ?-- Mov, verde, galben, negru, alb
¤ Cânţi la ceva ? La ce ?- Cand la pian
¤ Mare sau munte ? Ambele la ambele ma distrez. Daca ma duc la hotel la munte, musai' sa aiba piscina!
¤ Fanta sau Cola ?- Cola.. fanta nu imi prea place.
Mersi mult te urare si tie la fel iti urez sedere placuta pe zup!
Teh:
Ce ma bucur ca va place numele meu :X
Teh sa stii ca avem cateva lucruri in comun... si eu adr scrisul si cititul, nu m'as putea desparti de aceste 2 hobby-uri ale mele <3
Aghata:
O ador si romanele ei sunt o revelatie ptr mn <3
Citesc poezii si da am poeti preferati. Mai ales Eminescu este un adevarat poet! Si poezia catelusul schiop, pe bancile scolii am plans la aceasta poezie
:X
Multumesc de urare si tie la fel!
Da, poate ne mai intersectam pe aici <3
Imi place sa citesc carti de genul romantic,comedie, aventura, dramatic, si basme

DA si eu vrea usa ne mai intalnim :X
/actori.. actrite... sunt multii... Imi place cum joaca Leonardo dicaprio..[sau cum se scrie

Lynn foarte drăguţ din partea ta! Mă simt flatată!

Imi place mult Kuroshitsuji si ascult si k-pop este foarte interesanta si ritmatica :X
Am citit manga... Master nuj cum si mi'a placut.. da, addor manga <3
Stiu de zup de la o colega veche de gimnaziala. Ea mi'a zis ca e super si am vrut sa incerc si vad ca este chiar super!

* hugs * Pentru lynn, beki , godzi si TEH <3 membre foarte dragute <3
Godzi: Mersi mult si sper sa nu te superi ca iti spun godzi <3
Culoarea preferată ?-- Mov, verde, galben, negru, alb

¤ Cânţi la ceva ? La ce ?- Cand la pian
¤ Mare sau munte ? Ambele la ambele ma distrez. Daca ma duc la hotel la munte, musai' sa aiba piscina!

¤ Fanta sau Cola ?- Cola.. fanta nu imi prea place.
Mersi mult te urare si tie la fel iti urez sedere placuta pe zup!
Teh:
Ce ma bucur ca va place numele meu :X
Teh sa stii ca avem cateva lucruri in comun... si eu adr scrisul si cititul, nu m'as putea desparti de aceste 2 hobby-uri ale mele <3

Aghata:
Citat:Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan, DBE (născută Miller; 15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a fost o scriitoare engleză de romane, povestiri scurte și piese de teatru polițiste.
O ador si romanele ei sunt o revelatie ptr mn <3
Citesc poezii si da am poeti preferati. Mai ales Eminescu este un adevarat poet! Si poezia catelusul schiop, pe bancile scolii am plans la aceasta poezie

Multumesc de urare si tie la fel!