Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: A'Svear vs. Better Of Alone

Ti-am promit ca o sa votez, deci iata-ma aici. Stiu ca am intarziat destul de mult si imi pare rau praise. Stii si tu cat de uituca sunt 43.
O sa incep cu lucrarea Silviei pentru ca pe a ei am citit-o prima:
Well, mi-a placut ideea39. Cred ca ai mai progresat de la ultima lucrarea a ta pe care eu am citit-o. Mi-a placut ca printre acele randuri filosofice ai mai adugat si cate o propozitie cu un strop de umor, astfel nu ai avut o descriere mecanica. Un lucru interesant este ca poti sa te pui foarte usor in pielea unui personaj 21. Am observat asta sa stii 43. Ai avut un minus. Daca nu mi-ai fi spus pe mess ca tipa era oarba, as fi putut jura ca nu as fi ghicit in veci ca era oarba. Cred ca trebuia sa punctezi la un momentdat aspectul asta si sa vorbesti putin despre el [ poate chiar sa adaugi un vers sau ceva]. Deobicei persoanele care se axeaza foarte mult pe descrierea, nu stau prea bine cu naratiunea, insa la tine totul a fost perfect. Ce e drept, lucrarea ta s-a bazat pe descrierea unor sentimente, insa acele cateva picaturi de naratiune care le-ai strecurat au fost scrise foarte bine. Adica cel putin mie mi-au placut o.O.
A'svear:
Hm... lucrarea ta a fost foarte buna, insa a fost cam siropoasa pentru gusturile mele 43. O sa incerc insa sa fiu obiectiva3. Nu stiu, ma asteptam la ceva mai original, adica povestea ta este destul de des intalnita. Partea buna este ca ai adugat acea chestie cu privirea tipei asemanatoare cu cea a marii; asta m-a facut sa imi iau putin gandul de la firul povestii. Mi-a placut. Titlul mi s-a parut potrivit pentru poveste.
Well, nu prea ma inspiratie acum, si nu pot zice mai mult 43. Votul meu merge catre Silvia.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
Duel: A'Svear vs. Better Of Alone - de A'Svear - 30-08-2010, 02:11 PM
RE: Duel: A'Svear vs. Better Of Alone - de Abbeh. - 30-08-2010, 03:10 PM
RE: Duel: A'Svear vs. Better Of Alone - de Teh - 30-08-2010, 04:14 PM
RE: Duel: A'Svear vs. Better Of Alone - de Verrine - 01-09-2010, 02:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel Nya, A`Svear si FallenAngel BloodyInnocence 16 12.124 28-03-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Duel: A'Svear, Metal and Denny Denny 9 6.856 22-03-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)