Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

#22
Ih, dupa o lunga absenta pe aici am venit cu nextul. ;;). Mersi pentru comentarii >:D<.


Adina: -Adina! Ajuta-ma sa ma duc la baie. Iar imi vine sa vomit, spune Denisa clatinandu-se pe picioare si tandu-se cu o mana de burta iar cealalta si-a pus-o la gura.
Eram ciudat de fericita sa o vad in situatia asta. Stiu, stiu foarte urat din partea mea, dar am o scuza... e Denisa. Nu credeam ca am sa pot sa dispretuiesc o persoana din familie atat de mult, dar vorba aceea :
"Never say never!"
In timp ce ea isi traia suferinta dupa betie m-am dus pana in bucatarie sa imi iau ceva de cap. Stiam ca am capul putin stricat, dar dupa seara trecuta acum e de-a dreptul defect. Nici eu nu eram prea "fresh". Am stat cam o ora aplecata peste un lighean afurisit inainte sa se trezeasca "scumpa" mea verisoara. Cu ce m-am ales dupa noaptea trecuta? Cu o durere ingrozitoare de cap. In timp ce eu cautam dupa un paracetamol amarat mama isi face aparitia in spatele meu.
-Adina!
Cand mi-am auzit numele strigat si cu o oarecare urma de dojeneala am tresarit scapandu-mi un sertar pe picior. Cateva injuraturi mi-au scapat printre dinti in timp ce saream intr-un picior tinandu-ma cu o mana in locul in care m-am lovit. Sigur aratam ca o nebuna, dar ce mai conta...
-Mama, m-ai speriat. Uite ce am facut! Imi cautam doar ceva de cap, ce ai cu mine? intreb vizibil iritata.
-Scuze, draga mea, nu am vrut sa te sperii. Acum te rog ajuta-ma sa strang de pe aici. Avem la cina musafiri.
-Iar?!
Musafiri, musafiri si iar musafiri. De ce sa nu se mute la noi?! Ma intrebam de data asta cine putea fi. O urmaream pe mama cu privirea in timp ce scotea niste alimente dintr-o sacosa de cumparaturi si asteptam sa imi dea niste explicatii.
-Da. Gaby impreuna cu parintii lui vor veni in vizita. Vreau sa fi politicoasa si sa nu faci pe imbufnata cum se intampla de obicei cand avem musafiri. Fa te rog un efort si macar astazi nu te certa cu verisoara ta. Stii cat de mult i-a lipsit matusii tale o vacanta doar cu sotul ei. Tocmai de aceea am adus-o pe Deni la noi pentru ca ei sa se poata relaxa in excursie.
Dau afirmativ din cap si urc sus sa imi pun un bandaj la picior. Incerc sa alerg in sus pe scari cum faceam de obicei, dar o durere ingrozitoare ma face sa ma opresc si sa ma sprijin de balustrada pentru a nu cadea. Fir-ar el sertar tampit! Urc mai incet si intr-un final ajung in camera mea. Se pare ca era goala. In sfarsit mi-a eliberat teritoriul. Caut un bandaj in trusa de prim ajutor pusa pe dulap si mi-l leg in jurul piciorului ranit. Ma ridic schiopatand si ma uit in oglinda. Ce sexy aratam. Ma prind bine bandajele. Chicotesc de propiele-mi ganduri si ma indrept spre dulap. Trebuia sa ma intalnesc intr-o ora cu tata la el la servici. A zis ca e in legatura cu idiotu` care era sa ma violeze. Imbrac o pereche de pantaloni trei sfert gri asemanatori cu cei de jogging, un maieu alb cu un cap de mort pe el si o vesta neagra tip "ospatar". In picioare imi iau o pereche de sandale iar parul l-am prins intr-o coada lejera de cal. Cobor cam stangaci scarile si o anunt pe mama ca ies sa ma intalnesc cu tata. Mi-a spus sa nu stau mult si sa imi tin telefonul deschid. Am aprobat-o si am iesit pe usa. Soarele cald de vara ma intampina inca de cand pun piciorul in curte. Cerul era senin si norii aratau ca vata de zahar. Era o zi placuta, numai buna sa te plimbi. Totusi deja eram in intarziere si am hotarat sa nu pierd timpul visand la te miri ce. Urc intr-un taxi si ii spun soferului unde sa ma duca. Am ajuns destul de repede. Traficul nu a fost aglomerat si omul a condus bine. I-am platit cursa si am iesit din masina. Ma aflam in fata sectiei de politie si parca evitam sa intru acolo... Inainte sa plec de acasa tata mi-a zis sa ma duc direct la politie si sa nu mai trec pe la el. Urc scarile cu pasi marunti si nesiguri. Pulsul a inceput sa mi se accelereze si mana sa imi tremure pe clanta usii. Era un sentiment straniu sa ma aflu acolo unde de obicei sunt adusi criminalii si traficantii. Ma simteam eu vinovata, ca un acuzat, desi nu facusem nimic. Imi scutur capul si intru in cladire. Tata ma astepta pe hol si fara sa ma lase sa pun vreo intrebare m-a luat de mana si m-a tras dupa el. M-a auzit scancind si s-a uitat la piciorul meu bandajat. A oftat nemultumit si m-a luat pe sus.
-Tata lasa-ma! Inca pot merge singura, pe picioarele mele, spun incepand sa dau din picioare.
-Nu avem timp. O sa cunosti un detectiv particular. El va fi mereu pe langa tine cand o sa incerci sa iei droguri ca sa ii demasti pe traficanti. Te rog sa fii politicoasa si sa asculti cu atentie tot ce zice. S-ar putea sa trebuiasca sa te invete si cateva tehnici de autoaparare in caz de ceva. Acum ti-ai gasit si tu sa te lovesti? Esti mai rau ca un copil mic!
Oftez si ma las purtata pe holul lung care se pare ca duce la biroul detectivului. Super acum mai nou va trebui sa invat si sa ma apar, de parca nu stiu. Lasa ca vede el!



Gabi: Mă urmăreşte! E peste tot, nu mă pot ascunde, nu pot fugi. Strada e imensă, nu-i pot vedea capătul. Blocurile părăsite şi speriate de peisajul pe care-l alcătuiesc ele înşişi sunt tot mai rare. Luminile sunt în zadar, umbrele se înmulţesc şi totuşi nu văd pe nimeni. Fug, dar se apropie; mă atinge şi…
Brusc totul se luminează în jurul meu. Sunt acasă, totul e bine, a fost doar un vis. Părăsesc suprafaţa moale şi caldă a patului şi mă îndrept spre baie. Dau drumul la apă şi las picăturile reci şi grele să se prelingă pe corpul meu. După un sfert de oră de răsfăţ am oprit apa şi mi-am înfăşurat trupul într-un prosop alb pufos. Părăsesc baia şi cobor treptele; intru în bucătărie şi mă îndrept ca apucat spre frigider. Am luat sticla cu suc de portocale şi am băut direct din ea.
-Gabi, sper că în seara asta nu ţi-ai făcut planuri; suntem invitaţi la cină, la doamna Irina.
M-am înecat. De ce la ea?
Putea fi oriunde, numai acolo nu. În afara faptului că acolo e Denisa, mai este şi Adina care mă înebuneşte total.
-Şi dacă-ţi spun că am planuri? Întreb eu.
-Atunci le anulezi sau amâni pe altă zi. Gabi nu vreau să ne certăm, ce naiba e cu tine? Parcă te înţelegeai cu Adina, am impresia sau eviţi s-o întălneşti?
Taci! S-o ia naiba, trebuia să spună ea de Adina.
-Voi fi acolo! Am murmurat nervos.
Nu-mi vine să cred că trebuie să merg. Pur şi simplu nu vreau. Mama are dreptate, evit s-o văd pe Adina.
Plec din bucătărie şi mă duc în camera mea. Îmi iau un tricou simplu, o pereche de pantaloni de trening, adidaşii, mp3-ul şi părăsesc casa. Îmi place enorm să alerg dimineaţa prin parc. Peisajul este mirific, mai ales că este vară. Toate florile alea colorate, copacii atât de verzi, cerul senin, norii pufoşi şi toate astea. E ciudat s-o spun eu, mai ales că sunt băiat. Obişnuiam să vin cu Adina pe aici…
Mă enervez, toate lucrurile pe care le fac îmi aduc aminte de Adina, de faţa ei micuţă, ochii frumoşi şi sinceri, zămbetul inocent, părul ondulat şi trupul perfect.
După jumătate de oră am luat-o încet spre casă. Sunt deja destul de obosit, transpirat şi se face din ce în ce mai cald. După un duş rapid m-am aşeza la birou. Am intrat pe yahoo messenger unde am acceptat o fată presupun în listă. Nu prea-mi pasă cine e, sincer. Aş putea să-i fac cunoştinţă cu lista mea de ignore sau pur şi simplu n-o bag în seama.
Nadia: Bună, ce faci?
Gabi: Bine…
Nadia: Åžtii cine sunt?
Gabi: Nu prea dau semne că mi-ar păsa, aşa-i?

Am întrebat-o apoi am ieşit. Nadia, interesant nume şi poate interesantă tipă.
Am închis laptopul şi m-am aşezat în pat, priveam tavanul şi apoi totul s-a întunecat.
Nişte zgomote înfundate îşi fac loc pe lângă mine. Aud câte ceva dar decid să ignor. Mă simt zgâlţâit şi deschid ochii. O văd pe mama îmbrăcată frumos şi îmi dau seama că am adormit în adevăratul sens al cuvântului.
-Pregăteşte-te. Mi-a spus.
Da, mă pregătesc pentru infern. Căteva ore în compania celei pe care o iubesc, celei care m-a făcut să sufăr în ultimul hal, celei care mă face să fac lucruri regretabile.
Mă ridic alene din pat şi mă îndrept spre baie. Fac un duş rapid şi ies. Mă îmbrac cu hainele lăsate de mama pe pat,mă încalţ şi cobor jos unde mă aşteptau ai mei. Am ieşit din casă, am urcat în fine în maşină şi am pornit. Drumul până la casa Adinei mi s-a părut extrem de scurt de această dată. Inima îmi bate cu putere, de parcă mi-ar fi teamă. Pivesc în gol, refuz să văd realitatea aşa cum. Ce dacă trăiesc în globul meu de cristal dacă mie-mi este bine aşa?
-Bună seara!
Mi-am auzit tatăl salutând aşa că am murmurat şi eu un salut prostesc, printre dinţi.
-S-a întâmplat ceva Gabi? M-a întrebat mama Adinei.
-Nu, sunt bine. Aş vrea să mă duc până la baie dacă se poate.
-Sigur, e sus. Sigur o găseşti acolo.
Cât de aiurea s-a exprimat femeia asta. Urc scările şi caut cu privirea o uşa specifică unei băi. Nu am mai bătut, nu m-am asigurat dacă lumina este aprinsă sau stinsă, eu doar am intrat; şi Denisa era aici.
Stătea rezemată de chiuvetă şi se privea în oglindă. Era palidă, şi presupun că toate astea se întâmplau numai pentru că aseară era beată.
Vreau să ies, dar mă roagă să rămân. Mă întreb ce naiba vrea, că sincer eu nu am chef de ea acum.
Se apropie de mine şi mă sărută. Sper că s-a spălat pe dinţi totuşi, pentru că aş putea pune pariu că a vomat.
Îmi apucă mărginile tricoului şi mi-l dă jos, continunând să mă sărute. Se apleacă şi-mi desface pantalonii.
-Denisa, parcă-ţi era rău.
-Taci! Nu-mi mai este, o să-ţi placă, promit!
Dumnezeule mare, aşa ai putea aburi o fată să se culce cu tine, nu invers.
Aud paşi pe hol şi mă crispez, am uitat să închid uşa.
-E gata mas…
Atât am auzit şi apoi din nou paşi. Dar de data asta se depărtau în fugă.
Era Adina.



Răspunsuri în acest subiect
Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 07-11-2009, 10:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Aliss_anime - 08-11-2009, 01:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 11-11-2009, 10:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 14-11-2009, 10:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 05-12-2009, 12:00 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 05-12-2009, 12:31 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 20-12-2009, 01:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 20-12-2009, 03:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 10:20 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 29-12-2009, 01:32 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Emm` :x - 29-12-2009, 01:54 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 08:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 31-12-2009, 01:23 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 18-01-2010, 11:01 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 27-01-2010, 05:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 08-04-2010, 09:58 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 17-04-2010, 02:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 30-04-2010, 10:18 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Isa-chan - 02-05-2010, 03:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 16-07-2010, 09:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 16-07-2010, 04:09 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 29-08-2010, 02:04 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 29-08-2010, 02:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 18-09-2010, 06:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Child Of Sunset - 07-11-2010, 11:37 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 19-09-2010, 07:14 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 25-09-2010, 11:11 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 04-11-2010, 07:29 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Mariah . - 08-01-2011, 03:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.336 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 6.821 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)