27-08-2010, 06:02 PM
Bun.. m`am gandit sa trec pe aici . Again .. :[[.. M`a prins in fapt. Acu` o ora sau doua .. Eram singura acasa si vorbeam pe mess cu Letty, bantuind pe la Naruto Fics .. Cautam vreun fic bun de citit.. Chiar cand credeam ca o sa mor, vad un fic cu un nume atragator .. In engleza.. Nu mai stiu cum se numea si imi e lene sa mai caut pe acolo.. aud usa.. nu prea ma ambalez, stiu ca ii mama.. tata e la lucru deci .. nu avea cine sa fie .. bun .. mai stau putin si ma duc in bucatarie .. Mama pe acolo nu stiu ce facea.. Vin eu inapoi, iar dupa vreo jumatate de ora vine la mine si se holbeaza la monitor .. Iar capitolul era si el ceva mai .. fierbinte .. sa zic asa .. eu repede pun mainile pe ecran sa nu vada da ramane la vedere o mica replica a lui Sas`ke la adresa Sakurei care disparuse.
- Hey ! Da ce te uiti asa ! Du`te ! zic si o imping spre usa.
- Las` ca stiu ce citesti: " Cu vei fi a mea ! " ..
- Da ! Da! " O nu ! O nu ! O sa mor ! O sa mor ! " .. imi zic in gand
- Ba da !
- Ba nu !
- Ba da! Am vazut acolo la sfarsit !
- Da ? " Fac pe nestiutoarea, pentru ca aruncasem un ochi si in josul ficului " .. Inca nu am ajuns acolo !
Si se cara cat ai zice peste de acolo .. Dupa aia intru intr`o pag de YouTube si pun muzica.. Las documentu` in bara si ma apuc de curatenie ..
.. uite asa am scapat si eu de data asta intreaga.. De ar sti ce ficuri citeste " ingerasu`" casei cred ca s`ar urca pe pereti =]] ...
- Hey ! Da ce te uiti asa ! Du`te ! zic si o imping spre usa.
- Las` ca stiu ce citesti: " Cu vei fi a mea ! " ..
- Da ! Da! " O nu ! O nu ! O sa mor ! O sa mor ! " .. imi zic in gand
- Ba da !
- Ba nu !
- Ba da! Am vazut acolo la sfarsit !
- Da ? " Fac pe nestiutoarea, pentru ca aruncasem un ochi si in josul ficului " .. Inca nu am ajuns acolo !
Si se cara cat ai zice peste de acolo .. Dupa aia intru intr`o pag de YouTube si pun muzica.. Las documentu` in bara si ma apuc de curatenie ..