24-08-2010, 12:41 PM
Citat:off:nu serios...sa fim seriosi >_<'
daca lynn nu zicea ca e "falsa" nimeni nu venea si zicea ca e falsa...daca lynn zicea ca e un munte de ciocolata intors pe dos,toti ziceau la fel ..
felicitari linn ._.'
Şi e vina mea că ceilalţi spun la fel sau li se pare chestia asta ? Se vede că te oftici plus că te-ai dat şi de gol care e poza ta. Tu ai impresia că totul se învârte în jurul tău. Ce să spun. Auzi ? Învaţă să pierzi. Nu îmi place poza aia. Zici că e băgată în photoshop dacă nu îţi convine părerea altora nu te mai băga în dueluri. se vede că te oftici daia nu participi la nici un concurs. când a fost duelul la fan fic cu mine şi ratsuky nici unu din voi nu a venit să participe. La duelul cu Mimişor la fel. Ne-ai lăsat baltă. Te consideri aiurea la gfx atunci nu te mai duela. Nu îţi convine asta e. Eu am votat poza a doua că îmi place, daia. Nu votez userul. Dacă tu suferi de paranoia nu e vina noastră. Învaţă să pierzi. Şi ce dacă au zis că e falsă ? Nu sunt singura care spune că e falsă....du'te pe deviantart să vezi că acolo găseşti poze photoshopate cărora lumea le spune că sunt frumoase. Nu îmi plac falsităţile. Ce duel naşpa băi.
-