24-08-2010, 01:55 AM
Multumesc pentru cele 3 urari.
.
Pentru Sisone : Am 15 ani desi nu prea mi se acorda aceasta varsta din cauza fizicului sau a comportamentului, ce sa'i faci nimeni nu-i perfect. Si despre intrebarea cu animeul preferat pot spune ca esti o intrebare destul de comuna si ca nu pot sa iti dau un raspuns la ea deoarece sunt atatea animeuri care nu le-am vizionat si atatea care am vazut si din care nu pot face preferinte. Multam de intrebari.
Pentru A.Tatiana :Ascult de la o perioada Trance House (de club) , muzica turceasca , Rock (aproape toate genurile, fiind fosta rocarita in copilaria mea
) si celelalte genuri dupa ocazii si chef, inafara de Manele sincer nu le suport, intradevar mai exista vechile manele care imi placeau si imi plac ca la nunti se mai asculta dar sincer nu prostia tiganeasca de acum!. Da pot spune ca ma pasioneaza cantatul , cant la pian (orga acasa) sau mai bine zis am cantat si de 2 ani nu am mai pus mana pe clape pana acum cateva zile datorita unor circumstante nefavorabile, si vocea nu imi permite inca sa pot canta melodi la o performanta dar cu timpul sper. Vizionarea animeurilor si a filmelor pe cat se poate de mult mai ales cele de groaza si psihologie am prins o pasiune ,documentare de asemenea , cititul deasemenea si nu numai pe net
o carte e mult mai avantajoasa. Desenul desi nu sunt o artista uneori ma "chinuie talentul". Conceperea de poezii povesti deoarece am o imaginatie mult prea mare si ma dezlantui , si limbile straine deasemenea. Cu cat mai multe cu atat mai bine.Vizionez cam toate genurile de la cele mai vechi pana la cele mai noi, de la cele mai amuzante pana la cele mai serioase. Momentan Death Note a ramas neterminat si Fushigi Yuugi. Multumesc deasemenea de intrebari!
Take care!

Pentru Sisone : Am 15 ani desi nu prea mi se acorda aceasta varsta din cauza fizicului sau a comportamentului, ce sa'i faci nimeni nu-i perfect. Si despre intrebarea cu animeul preferat pot spune ca esti o intrebare destul de comuna si ca nu pot sa iti dau un raspuns la ea deoarece sunt atatea animeuri care nu le-am vizionat si atatea care am vazut si din care nu pot face preferinte. Multam de intrebari.
Pentru A.Tatiana :Ascult de la o perioada Trance House (de club) , muzica turceasca , Rock (aproape toate genurile, fiind fosta rocarita in copilaria mea

Take care!
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.
The rest is still Unrwitten
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.
The rest is still Unrwitten