21-08-2010, 02:41 PM
* Proful de biologie- prof ca el ati vrea sa aveti si voi.In primu rand preda foarte bine,da note pe merit si i nu are favoriti.
In pauze fumam impreuna si vorbeam deschis despre orice subiect.
Era de gasca,la banchet am dansat cu el,am baut impreuna si am vorbit despre viata.Chiar si in timpul anului scolar faceam poze si am mers impreuna la chefuri.Dar cel mai tare lucru este ca proful e gay baby yeahhh
=p~
Prenumele lui este Sebastian si e pe juma' spaniol.Cu tatal sau care e tot prof in fosta mea scoala faceam muzica.
* Proful de geografie-prenumele sau este Adrian si este la fel ca Sebi,de gasca,poti sa ai incredere in el etc.Numai cuvinte de lauda am pentru ei si sunt fericita ca si el este gay
iubitu lu' Sebi
Am parte numa' de gay si asta a facut ca anii de liceu sa fie de vis
As mai vrea sa fiu si acum la liceu
(Am atatea amintiri frumoase si hot
Bye
In pauze fumam impreuna si vorbeam deschis despre orice subiect.
Era de gasca,la banchet am dansat cu el,am baut impreuna si am vorbit despre viata.Chiar si in timpul anului scolar faceam poze si am mers impreuna la chefuri.Dar cel mai tare lucru este ca proful e gay baby yeahhh

Prenumele lui este Sebastian si e pe juma' spaniol.Cu tatal sau care e tot prof in fosta mea scoala faceam muzica.
* Proful de geografie-prenumele sau este Adrian si este la fel ca Sebi,de gasca,poti sa ai incredere in el etc.Numai cuvinte de lauda am pentru ei si sunt fericita ca si el este gay

Am parte numa' de gay si asta a facut ca anii de liceu sa fie de vis

As mai vrea sa fiu si acum la liceu

Bye