Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercarea de a fi fericit

#9
n`am mai trecut pe aici d mt timp... ink oleak si adorm cu capu` p tst :))
acum am si pozele personajelor :P

http://photobucket.com/image/anime%20gir...nime.jpg?o= --> Ruki
http://photobucket.com/image/anime%20boy...girl.jpg?o= --> Saku
http://photobucket.com/image/anime%20boy...d_32.jpg?o= --> Senji
http://i150.photobucket.com/albums/s99/M...ime-29.jpg --> Misawi
http://img512.imageshack.us/my.php?image...%5b/URL%5d --> Aika
http://i165.photobucket.com/albums/u67/Y.../anime.jpg --> Kaori



10.Propunerea


O noua zi se naste, un nou soare rasare, iar Aika din nou nu vrea sa se trezeasca si la auzul sunetului enervant al ceasului, acesta cu o miscare il arunca de perete, in camera domnind astfel o liniste placuta. Aika se incapataneaza sa se ridice din pat, dar isi aminteste ca acum o are pe Kaori si nu poate sa o lase singura, mai ales ca in scoala exista unul ca Misawi. In 5 min este gata si porneste catre casa fetei, dar din pacate mama acesteia ii spune ca a plecat de mult spre liceu.
„ Oh nu! Trebuie sa ma grabesc! Daca i-a facut Misawi ceva? Nu Aika, trebuie sa gandesti pozitiv. E la scoala, vorbeste si glumeste cu prietenele ei si te asteapta. Sper sa fie asa! Te rog, Doamne, sa nu fi patit nimic! „
De acasa pana la Kaori a alergat, de la Kaori pana la scoala a alergat. Este epuizat, si totusi nu se da batut, alearga chiar si pe scari pentru a se asigura ca iubita lui este bine, dar pana la etajul 3... totusi este mult!
„ Kaori esti bine!” Aceasta nu apuca sa zic nimic, ca Aika isi uneste buzele cu ale ei ca sa se convinga ca este bine si ca nu si-a schimbat sentimentele de ieri pana azi. Aceasta i-a raspuns la sarut. Felul cum limba lui se imbratisa cu a ei, cum o saruta si cum o mangaia, au facut-o sa uite sa-l intrebe de ce se comporta asa. Era prea fericita ca si el era „indragostit” de ea.
Cei doi petreceau fiecare pauza impreuna, ba chiar si in ore se mai giugiuleau si isi dadeau mici saruturi cand profesorii nu erau atenti. La toate acestea era spectator si Misawi. Satenul devenea din ce in ce mai nervos cu fiecare ora care trecea, mai gelos cu fiecare secunda ce se scurgea din clepsidra timpului. „ M-as fi gandit sa-l cuceresc, dar acum cand Kaori este in peisaj, imi este imposibil! Orice-ar fi pustoaico sa stii ca nu vei ramane niciodata cu el! Va fi al meu si numai al meu. Hmm...poate ar trebui sa plateasca ea in locul lui Aika, in felul acesta iubirea mea va suferi mai mult si poate va veni la mine sa-l consolez!”
Din fericire pentru elevi, mai aveau doar o ora, cea de dirigintie.
„ Domnule Rideky Aika! spune diriga. Am inteles de la un coleg de-al dumneavoastra ca de cand a venit domnisoara Musashi Kaori te comporti foarte urat cu ai tai colegi si ca ai si scazut la invatatura! Ai ceva de spus?”
„ Ca sa fiu sincer da! Daca cel ce a spus toate astea este domnul Misawi, atunci nu este adevarat! M-am schimbat in urma unui...incident, dar in privintele pe care le-ati spus sunt la fel!”
„ In urma carui incident Aika?”
„ Asta nu va priveste pe dumneavoastra!”
„ Dar...”
„ Nici un dar! Daca preferati sa-l credeti pe Misawi si nu pe mine, treaba dumneavoastra!”

„ Vei plati si pentru asta Misawi! Dar acum trebuie sa te linistesti, caci esti gelos. Se vede, chiar daca ai incercat sa te ascunzi!” isi spune Aika.

„ Acum va trebui sa platesti dublu Aika! curand pisoias...curand! Voi avea rabdare.” gandea Misawi.
Tot drumul Aika a fost foarte tacut, se gandea la cu totul altceva. La orice zicea Kaori, acesta doar aproba, nemaispunand altceva. La un moment dat, Aika vrea s-o ia pe alt drum. Kaori il urmeza, dar este putin nedumerita.
„ Aika! Ce s-a intamplat? De ce am luat-o pe aici?”
„ Kaori...trebuie sa-ti spun ceva si vreau sa ma asculti!”
„ Bine iubitule, spune.”
„ Pai...mi-e putin cam greu sa vorbesc despre asta, dar trebuie sa-ti spun! Mama mea a murit cand eu aveam doar 4 ani, iar tatal meu cand aveam aproape 8...”
„ Dar asta inseamna ca....”
„ Da! Te-am mintit! Nu stiam ce sa zic, de aceea am spus ceea ce ti-am spus! M-am gandit mult timp la asta si de aceea vreau sa-mi cer iertare. M-ai putea ierta?”
Kaori il imbratiseaza si-i spune: „ Iubitule, cum as putea sa nu te iert, cand te iubesc atat de mult? Dar as vrea sa stiu, de ce n-ai acceptat totusi?”
Aika o prinde pe roscata de mijloc si cei doi isi apropie foarte mult trupurile. Aika o saruta pe gat, iar fata respira din ce in ce mai greu, apoi se indreapta catre urechea ei si-i sopteste: „N-ai vrea sa intrii?”



11.Violul


Noaptea s-a lasat pentru prima oara peste cei doi indragostiti. Amandoi s-au iubit ca si cum ar fi prima si ultima noapte in care cei doi se puteau lasa purtati de val, puteau da frau liber sentimentelor.
Dimineata a sosit, iar razele le dezmierdau pe cei doi. Totul parea perfect. Kaori s-a trezit prima. A facut o baie, a pregatit micul-dejun, i l-a adus adormitului la par si a plecat, deoarece stia ca mama ei este putin ingrijorata.
Intr-un sfarsit s-a trezit si somnorosul de Aika. „Mi-a pregatit micul-dejun? Cat de draguta poate sa fie pustoaica asta! Chiar simt ca ma indragostesc de ea pe zi ce trece!” Vrand sa-i multumeasca pentru mica atentie, dar si pentru noaptea minunata petrecuta impreuna, se hotaraste s-o sune. Din pacate aceasta nu raspunde. O suna din jumatate in jumatate de ora, dar tot nu raspunde.
„ La naiba! De ce nu raspunzi Kaori? Sunt ingrijorat si agitat si tu nici macar nu binevoiesti sa-mi trimiti un mesaj sa-mi spui ca esti bine?!? ... Stai putin! ... Asta inseamna ca nu esti bine?? Daca faci asta doar ca sa merg pana la tine nu mai vorbim!!”
Desi baiatul merge incet, totusi este agitat. Stie ca roscata n-ar face niciodata asa ceva, dar spera sa fie bine totusi. Ajunge si in locul unde sta prietena lui, suna la usa si ii raspunde o femeie amabila, o femeie cunoscuta de el.
„ Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez doamna Musashi!”
„ Nu e nici un deranj Aika! Spune, cu ce te pot ajuta?”
„ Pai vroiam doar sa stiu daca Kaori este acasa. Azi dimineata a plecat si nu stiu unde este....”
„ Scuza-ma Aika, dar nici eu nu stiu, credeam ca e la tine. Vrei sa spui ca nu mai stii unde e fiica mea?!” spune doamna putin nervoasa.
„ Aa...nu...sigur a plecat cu Saku la cumparaturi. La ora asta trebuie sa fie acasa deja! Ma scuzati! Poate ne intalnim mai tarziu. O zi buna in continuare!” „ Kaori unde esti? Ce naiba! Vrei sa mor de nervi? Sper ca este doar o gluma proasta si nimic altceva! Totusi nu pot risca...trebuie sa te caut. Dar unde??”
In timp ce Kaori se indrepta dimineata catre casa, s-a intalnit cu Misawi. Aceasta nu stia ca exista conflicte intre cei doi, si cu atat mai putin nu stia ca acesta l-a violat pe iubitul ei.
„ Buna Kaori! Tu esti iubita lui Aika nu-i asa?”
„ Din cate stiu eu da! De ce te intereseaza?”
„ Pai...as vrea si eu sa vorbesc cu tine!”
„ Stai putin! In ce sens vrei sa vorbesti cu mine??”
„ Stai linistita. Nu in sensul ala! Vreau sa vorbim de Aika.”
„ Despre Aika? Ce ai avea tu sa-mi spui despre el?”
„ Crede-ma ca multe! Deki vrei sa vorbim sau nu?”
„ Pai daca ai asa de multe sa-mi spui, spune!”
„ Nu Kaori! Nu aici. Ne poate auzi cineva si nu vreau.”
„ Pai atunci unde? La o cafenea sau ceva?”
„Aa...nu...daca vrei cu adevarat sa aflii, urmeaza-ma fara sa-mi pui intrebari!”
Acestia au mers foarte mult. Kaori desi era putin suspicioasa, vroia neaparat sa afle ce are de spus despre Aika, deja se temea ca poate baiatul o inseala, ca nu o mai place. Amandoi erau tacuti, fata se temea sa-l intrebe ceva, credea ca asftel n-o sa-i mai spuna nimic, iar Misawi nu vorbea pentru ca el astepta altceva. Au trecut de casa ei, au trecut de casa lui, au ajuns deja la marginea orasului, iar roscata devenea din ce in ce mai agitata. Intr-un sfarsit au ajuns la o cabana destul de mare, era situata la marginea orasului, langa o padure foarte frumoasa. Acolo isi petrecea de obicei Misawi vacantele.
„Sa intram!” ii spune Misawi fetei foarte calm.
La inceput aceasta ezita putin, dar isi aminteste motivul pentru care a venit aici, si intra cu mult curaj in casa. Acestia au pornit catre living, o incaper foarte mare, inalta, frumos mobilata. Pe jos era un covor rosu, cu multe dungi albe si rosii. Peretii era condusi de cateva tablouri, portrete, poate chiar ale membrilor familiei. In mijlocul camerei era o masuta din sticla, cu doua cesti de ceai pe ea, iar canapeaua era langa ea ca sa-i tina companie. Se pare ca totul era pregatit dinainte.
„Bea putin ceai daca vrei.”
„Sigur, dar spune-mi de ce m-ai chemat. Ai spus ca vrei sa vorbim despre Aika.” intre timp aceasta isi savura ceaiul, era un ceai din care n-a mai gustat pana acum.
„Da! Ce am vrut sa-ti spun eu de fapt este ca nu am sa te las sa ramai cu Aika! Niciodata!! Aika este numai al meu ai inteles?? Si ca sa stii si tu deja mi s-a daruit...ma rog...mai mult l-am facut eu sa mi se daruiasca, dar nu asta conteaza! Iar tu pustoaico....voi face in asa fel incat sa dispari din peisaj!”
Degeaba incerca roscata sa plece sau sa-i spuna ceva, era neputincioasa, nu-si mai putea controla corpul, sau vocea. De asta era asa de bun ceaiul acela, continea un drog, al carui gust sa nu-l simti, dar sa-ti poata ataca in voie simturile. Acum a inteles ca ei nu se intelegeau deloc, probabil de asta se tot ferea Aika sa vorbeasca cu Misawi.
„Oare cum am putut sa fiu asa de fraiera incat sa cred in vorbele lui? Cum am putut sa cred ca Aika ar fi in stare sa ma insele? Am fost atat de fraiera!! Iar acum nu ma poate salva nimeni. Imi si inchipui prin ce a trebuit sa treaca Aika.... de asta si este atat de rezervat! Aika ajuta-ma si pe mine sa trec peste asta, caci se pare ca ma asteapta aceeasi soarta!”
„Draguto! Degeaba incerci sa te zbati! Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar ceaiul pe care tocmai l-ai baut continea un drog si de asta nu te vei putea misca decat maine dimineata. Pana atunci...eu voi putea sa fac ce vreau cu tine!” si zambeste sarcastic.
Satenul se napusteste asupra bietei fete lipsite de aparare. Era ca si cum un biet iepuras ar trebui sa faca fata unui leu, sa scape sau sa-l infrunte. Era imposibil!! Ii rupe brutal hainele, si in 2 secunde aceasta ramane complet goala. Incearca sa se acopere, sa se ascunda, sau sa faca ceva, orice, dar totul era inutil, era sedata ! Misawi ii admira corpul bine conturat, cu forme perfecte. Si pentru ca nu se mai poate abtine se arunca asupra ei. Brutal ca de obicei ii lasa si ei nenumarate semne pe tot corpul, ca si lui Aika, nu-i pasa ca aceasta plangea si il implora s-o lase in pace, ca nu i-a facut si nu-i va face niciodata nimic. Ii musca buzele cu putere si in urma lui un fir de sange se scurge pe buzele deja rosii ale fetei, apoi i-l soarbe de pe buze. Isi continua jocul, il savureaza satisfacut. O patrunde pe fata puternic, iar in camera se aud doar plansetele si urletele de durere ale fetei, si gemetele de placere ale lui Misawi. O saruta violent atat pe corp cat si pe buze, o lasa fara suflare, fara vorbe. La un moment dat Kaori si-a acceptat soarta, a inteles ca nu poate face nimic, si ca lacrimile ei nu-l vor impresiona deloc. Tot ce mai putea face era sa se roage ca Aika nu va mai pati din nou la fel. „Daca este atat de groaznic pentru mine, oare pentru el cum a fost?”
N-o mai interesesa ce pateste ea, Aika era prioritatea ei, se gandea neincetat la el, de aceea, isi aduna ultimele forte, si printre gemetele de durere ii spune lui Misawi:
„Misawi...te rog sa...sa...il lasi pe....Aika in pace...cu mine....poti sa faci....ce vrei...promit ca...voi incerca sa....te sa...satisfac in fiecare zi...dar...te roog...nu te mai atinge de Aika...” si izbucneste iarasi in plans.
In acel moment Misawi se opreste si se uita stupefiat la ea. Nu-i venea sa creada ce aude. „Vrei sa spui ca ai face orice numai sa-l las pe Aika in pace? Esti nebuna? Ai fii in stare sa faci sex cu mine in fiecare zi doar sa-l scutesti pe Aika de asta?”
„Da Misawi! As fi in stare! Il iubesc prea mult ca sa-l mai las sa treaca printr-o experienta asa de groaznica! Nu vreau sa vad cum sufera intelegi?? Zici ca vrei sa fie pentru tine, dar te-ai gandit ca el nu te iubeste??? Te-ai pus vreodata in locul lui sa vezi cum se simte? Nu, nu-i asa? N-ai nici cea mai vaga idee!! Si mai indraznesti sa spui ca il iubesti? Tu nici macar nu sti ce e iubirea!!”
In acelasi timp primeste o palma zdravana peste fata si o face sa cada langa canapea, lovindu-se la spate. „Tu nu stii nimic despre mine si Aika!! Asa ca taci din gura proasto! Cine te crezi?? Imbraca-te si dispari de aici! M-am plictisit de tine! Si sa nu indraznesti sa-i spui ceva lui Aika ca s-ar putea sa patiti ceva amandoi!”
„Stai putin! Vrei sa spui ca nu accepti ceea ce ti-am zis?”
„Exact idioato! Asa ca dispari! Aika va fi al meu si gata!”
„Nu am haine, asa ca nu plec nicaieri!”
„Imbraca-te cu hainele mele si pleaca!”
Kaori isi ia repede hainele si pleaca. Plange si plange, nu se poate opri. Nu a putut face nimic ca sa-l convinga pe Misawi sa-i lase iubitul in pace si asta o doare mai tare ca orice. Chiar si daca este sub influenta drogului a gasit durerea sa plece. Dar unde se indreapta? La Aika n-ar putea sa mearga, ar trebui sa-i spuna ce s-a intamplat, si probabil ar pati la fel ca ea, acasa tot nu poate sa mearga, hainele pe care la poarta sunt ale unui baiat, iar Aika sigur a trecut pe la ea acasa, ingrijorat.
„Nu pot sa fac nimic! Sunt legata la maini din nou! Unde as putea sa ma duc? Si oare cum as mai putea sa dau ochii cu Aika? Dar cel mai important, as putea vorbi cu el? Ce sa-i spun ca am facut in acest timp?” Intrebari fara raspuns evident, iar solutii nici atata. Singura ei speranta era sa sune pe cineva, dar cum daca telefonul l-a pierdut? Toate erau impotriva ei, totul s-a inteles ca ea sa fie in cea mai grea situatie dintre toate.

cam atat deocamdata ;)) :D



Răspunsuri în acest subiect
Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 05-04-2008, 04:02 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 08-04-2008, 11:35 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 09-04-2008, 04:08 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 13-04-2008, 11:42 AM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 16-04-2008, 02:37 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Sol - 16-04-2008, 07:06 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 17-04-2008, 07:12 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Sol - 17-04-2008, 08:18 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 20-04-2008, 02:13 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 04-05-2008, 07:38 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 09-05-2008, 06:59 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Candy_Addicted - 05-07-2008, 03:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cum sa traiesti fericit printre nori ohaio_angel 7 4.438 09-10-2013, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Yami
  Incercarea nu are moarte[...+16] Ryuu 11 5.691 16-01-2011, 09:59 PM
Ultimul răspuns: Addeh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)