07-08-2010, 11:08 PM
Fleet : Ca orice user de pe aici, fiecare are dreptul la o opinie indiferent cât de acidă e sau nu. Eu cred că a fost doar mai acidă, nu că şi a insultat pe cineva. Totuşi fiecare are dreptul la o părere proprie indiferent cât de rea / aberantă / neinformată opinie este, noi toţi avem o opinie. Cum şi ţie nu ţi-a plăcut părerea ei, nici unui alt user poate nu i-o fi plăcut una din părerile tale.
revenind :
Citat:nu te obosi sa-mi raspunzi pt ca nu ma voi obosi sa citesc... nu ma voi obosi sa citesc pentru ca posturile tale sunt prea imatureCred că nu sunt imature, sunt mai mult dure / directe, părerea mea. Le spune direct fără ocolişuri şi chestii de genul
Citat:Inteleg ca tu de obicei scrii fara sa te documentezi prea mult inainte sau fara sa te gandesti prea mult daca ceea ce scrii are vreo baza de orice fel sau nu, dar totusi, cum sa sustii asa ceva O_O'? Fara dovezi, fara studii, fara nimic,Exact. Nici tu nu te documentezi. Nu ştii cât de misogină e, sau dacă e informată sau nu. Nu ai de unde să ştii chestia asta. Poate e mai documentată decât crezi.
revenind :
Citat:Înainte nu exista egalitate între sexe dintr-un motiv tare corect. Bărbaţii munceau mult şi treburile lor nu erau tocmai uşoare. Nu-mi pot imagina o femeie tăind lemne - it was just an example. În plus, bărbaţii plecau devreme de acasă şi ajungeau târziu. Dacă şi femeile făceau aceste lucruri, atunci cine mai avea grijă de casă şi de copii? Dacă stăm să ne gândim, femeile erau mai protejate atunci, cred.Sunt de acord cu tine, Metal. Dar dacă locuieşti spre exemplu la ţară şi acolo femeia e obijnuită cu munca de genul. Sunt femei care merg şi taie lemne, ară câmpul. Aceste lucruri se petrec la ţară.Şi aici e o egalitate. Desigur sunt oameni care cred că femeile sunt inferioare bărbaţilor.
-