06-08-2010, 12:49 PM
Mda, spiritele s-au cam incins si stiam ca asa o sa se intample. Doar dezbatem ceva si nu toti sunt de acord. O sa incerc sa fiu ceva mai rezervata -.-'
@Teh, sunt de acord cu tine. Cum spuneam si eu, acesta este soiul nostru. Furam, pentru ca asa am trait.

I-a disparut cheful de viata romanului
Poate ca multi s-au obisnuit cu ideea ca asta este tara in care traim, dar nu este bine asa. Poate ca peste ani toata treaba asta se va rezolva.
Daca nu gresesc, era o lege cum ca daca omori un caine ajungi la inchisoare
S-ar putea sa gresesc foarte mult =]]
Dar sa zicem asa. Cineva omoara un caine. Ajunge acel cineva la puscarie? Nu, nu cred. Sau daca ajunge scoate euroii si plateste, ca deh, are de unde
. Asta demonstreaza ca romanii nu respecta legile, este ca si cum am avea asta in sange 
Doh, am dat doar un exemplu.
Cert este ca s-a cam ales praful de Romania si habar nu am daca ne vom putea ridica vreodata.
@Teh, sunt de acord cu tine. Cum spuneam si eu, acesta este soiul nostru. Furam, pentru ca asa am trait.
Citat:Având în vedere că până acum am avut resurse, am avut de unde trăi. Unul a furat de colo, altul de dincolo... Şi tot aşa. Numai că acum nu mai avem de unde fura !Exact asta am zis si eu. Am tot furat si am furat, pana acum, cand nu mai avem de unde

I-a disparut cheful de viata romanului

Poate ca multi s-au obisnuit cu ideea ca asta este tara in care traim, dar nu este bine asa. Poate ca peste ani toata treaba asta se va rezolva.
Daca nu gresesc, era o lege cum ca daca omori un caine ajungi la inchisoare

S-ar putea sa gresesc foarte mult =]]
Dar sa zicem asa. Cineva omoara un caine. Ajunge acel cineva la puscarie? Nu, nu cred. Sau daca ajunge scoate euroii si plateste, ca deh, are de unde

Doh, am dat doar un exemplu.
Cert este ca s-a cam ales praful de Romania si habar nu am daca ne vom putea ridica vreodata.