Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ţigările şi adolescenţii

Citat:"Non-smokers die everyday!"
indeed 106 si eu sunt tot pe sistemul asta.
Anyhow, sincer ma mir, de faptul ca nu vad posturi gen

Bunnaaaa 444:4: eu sunt ioana si am 13 ani am facut azi si fumez de un an , mie imi place, ca habar n-am sa trag in piept dar am auzit ca e cool ^.^ JA NE POPICI LA TOTZI
Eu fumez, dar cred ca am varsta la care pot hotari singura ce sa fac si ce nu cu sanatatea mea ^ ^.Nu am paispe ani sa umblu prin baruri si sa dau 10 lei pe un pachet de Kent ca sa il fumez doar de dragul de a fi super cool, pentru ca mai nou vad tot felul de pustoaice care imi cer pe strada cate o tigara.Hai frate,cat tupeu jegos sa ai, sau ti se pare ca o sa te bag in seama ca imi ceri o tigara si esti fetita rebele >.>, de abia de am bani pentru mine dar sa-ti mai dau tie de ai un metru 20.Ma rog, nu vreau sa aberez, sorry.
Nu exista "tigara ma calmeaza" credeti-ma chiar nu exista e doar o idee psihologica.Fumezi pentru ca odata ce te-ai apucat devine un tic si nu poti iesi intr-un pub/cafenea bla bla fara sa fumezi, e gen reflex.Asa cum nu poti merge la pizza fara sa iti comanzi pizza .
Eu fumez pe banii mei,majoritatea fumeaza pe banii lui mami .D'aia n-avem bani 21se duc pe tigari.Apropo de mami si tati, am avut si eu acele oribile si chinuitoare discutii despre fumat bla bla pedepse+certuri+morala= nervii mei facuti praf in perioada aia.Dar dupa multe certuri au trecut peste si mi-au zis doar sa nu ma prinda cu tigara in gura in preajma lor+sa nu le cer bani de tigari.Si in ziua de azi ii vand maica-mii tigari pe 1 leu [ca ea ramane des fara si nu isi cumpara o bucata buna de timp de lene+dorinta de a renunta ]
Ideea e ca nu trebuie sa imparti oamenii in doua categorii : fumatori si nefumatori.Pentru ca frate, eu ca fumatoare, respect la randul meu nefumatorii, nu le suflu in fata, mereu undeva ma duc la nefumatori, nu ma apuc sa fumez oriunde, spre exemplu la o pizza caci nici mie nu imi convine fumul de tigara atunci cand mananc Smile.Sunt plamanii mei, stiu clar ce fac dar Dumnezeule, cred ca mai repede o sa mor calcata de o masina condusa de o blonda sau un sofer beat, sau poate ma ucide cineva, sau poate o sa mor de la aerul asta poluat, de la toata mizeria asta din aer, sau poate cad pe scari.
M-am apucat de fumat pentru ca sunt o persoana EXTREEEMMM de curioasa.As vrea sa nu fiu, but i can't help it.Si am incercat o data eram mai mica, pe la inceputul liceului sau asa, nu mi-a placut am dat-o naibii.Dar totusi, vroiam sa vad si eu care e faza, si am invatat sa trag in piept [mare prostie am facut eu atunci] iar apoi, am zis asta e, plamanii mei, banii mei, nu vad de ce as putea fi etichetata in vreun anume fel.

In orice caz as vrea sa rog fetitele de 12 ani care asculta My Chemical Romance si cred ca au cultura muzicala si sunt rock/punk/"vinitgiiiii" sa nu o mai arda pe "vai cat de rebela si de cul sunt" si sa nu se apuce de fumat doar pentru a atrage atentia . Lumea te baga in seama si te admira dupa alte principii,really +it's a waste of money damn it

Cheers
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate

[Imagine: zvx369.png]
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see

Răspunsuri în acest subiect
Ţigările şi adolescenţii - de Flash - 03-08-2010, 03:58 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Teh - 03-08-2010, 04:33 PM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de dark_anime - 05-08-2010, 01:44 AM
RE: Ţigările şi adolescenţii - de Lia - 06-08-2010, 01:27 PM