04-08-2010, 10:10 PM
Nu cred. Deşi odată am fost foarte, foarte isterică, la matematică, când media mi-a ieşit 9, 49999 . Aveam mi se pare 6 de 10 şi 3 de 9. Mi se părea foarte foarte idiot să nu îmi treacă 10. Nu am plâns. Dar m-am crizat foarte tare. Ei bine, aveam şi de ce, nu ? Mă enervasem foarte tare, şi nu mi se părea absoult deloc cinstit ce făcea diriga, cuz ea îmi era profă de mate pe atunci.
Odată, am luat 5 la fizică, la un test, pentru că nu făcusem o împărţire. Şi profesorul, foarte crizat, a pus numai 1,2,3,4,5 şi un 6. Foarte crizat tipul . Dar nu am putut să plâng. De fapt, chiar mi-a băgat cineva degetele în ochi, ca să nu îmi treacă proful nota
. Nu a trecut-o nimănui. Dar, hei! A meritat .
O dată, în a cincea am luat 3 la mate, şi eram super mândră. Sau în a 7a am luat 4 50 la mate, la testul iniţial. Cea mai mare notă
.
. Dar nu am plâns. Chiar dacă s-au spus toate ăstea la şedinţe , şi tata îmi face scandal de la absoult orice notă, pentru că este foarte obsedat.
Oricum, anul ăsta încep germana, la clasă avansată, iar eu nu ştiu germană DELOC . Eu eram pe franceză. Tata mi-a spus să trec clasa. Să vedem dacă plâng, dacă, Doamne fereşte, rămân .
Odată, am luat 5 la fizică, la un test, pentru că nu făcusem o împărţire. Şi profesorul, foarte crizat, a pus numai 1,2,3,4,5 şi un 6. Foarte crizat tipul . Dar nu am putut să plâng. De fapt, chiar mi-a băgat cineva degetele în ochi, ca să nu îmi treacă proful nota

O dată, în a cincea am luat 3 la mate, şi eram super mândră. Sau în a 7a am luat 4 50 la mate, la testul iniţial. Cea mai mare notă

Oricum, anul ăsta încep germana, la clasă avansată, iar eu nu ştiu germană DELOC . Eu eram pe franceză. Tata mi-a spus să trec clasa. Să vedem dacă plâng, dacă, Doamne fereşte, rămân .