04-08-2010, 01:55 PM
(03-08-2010, 10:48 PM)Loula A scris: Mădălina Manole a fost un subiect foarte cotroversat în ultima vreme . Se crede că moartea ei foarte suspectă, nu a fost defapt o sinucidere. Că soţul e responsabil de aşa ceva şi că el ar fi refuzat să o ducă la psiholog, apelând la tot felul de mediumuri.
Sunt tot felul de poveÅŸti pe OTV .
So, personal cred că moartea ei a fost foarte discutată, prea mult discutată. No sense. Se spune că ea nu ar fi avut de ce să moară, că ea avea copilul mult visat, soţul iubit şi casa mare şi modernă . Kinda true.
Personal, iar, cred că s-a sinucis. Şi cred că a greşit enorm de mult. Pentru că a lăsat în urmă un copil care nu va avea mamă, şi o familie îndoliată. Cred că decizia ei a fost una greşită, şi că soţul ei este acuzat degeaba.
Tu ?
Deacord. Dar si sotul ei are o vina. Se zice ca el ar fi fortat sa se imbrace sa se macheze sa se coafeze dupa placul lui. Ati observat, era imbracata doar in negru.

Ea avea un motiv de se imbraca in negru. Vroia sa fie mult mai slaba...
Mi-e mi se pare ca era mult prea slaaba...chiar rahitica dar cn suntem noi sa o judecam?
ASta a fost alegrea ei...una gresita dar totusi a ei.
Sigur acolo in iad rereta ceea ce a facut... dar nimic nu se mai poate schimba...
Mama ei, * auzisem la o emisiune * ii spuse la telefon ca este urata! Sila o emisiune a venit coafta si in culori dechise,,,in loc sa-i poarte doliu ficei ei,,,,
Era a nimanui, dupa PAREREA MEA....
Avea intr-adevar o voce de milioane...arata bine acum cateva luni...cum nu arata altele la varsta ei...
Foarte rea este soarta ptr. copil ca niciodata nu va putea vorbi cu mama lui,,, intre patru ochi si acum parintii madaline si sotul ei, se lupta ptr. copil...

Nu a gandit bine la ceea ce a facut,,,dar nimic nu se mai poate da inapoi...
Sper ca frumosul copil sa creasca linistit si sa ii dea Dumnezeu numai ajutor si dragoste, ceea ce ar fi asteptat de la mama lui.