03-08-2010, 02:33 PM
Pur si simplu ador Piratii din Caraibe
Este unul dintre filmele mele preferate, desi nu prea ma dau in vant dupa filme gen aventura, deoarece nici unul nu prea mi-a captat atentia. Dar Piratii din Caraibe este o exceptie. Imi plac toate cele trei filme, le-am urmarit de n ori si nici acum nu m-am saturat. Pe langa aventura este si o comedie pe cinste. Johnny Deep chiar este un actor nemaipomenit, rolul ii se potriveste. Chiar stie sa joace, este unul din actorii mei preferatii. Este personajul meu preferat in film, ma face sa rad cu gura pana la urechi. Felul in care vorbeste si cum merge...Lol xD Chiar este un actor amuzant. Deasemenea, imi place foarte mult si de Will ( Orlando Bloom ), mi-a placut de el in toate filmele in care a jucat, dar acesta este preferatul meu. Totii actorii si-au avut rolul in acest film, fiecare a avut ceva special.
Un film perfect din toate punctele de vedere, eu una nu am nimic de criticat la el.

Un film perfect din toate punctele de vedere, eu una nu am nimic de criticat la el.
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !