30-07-2010, 09:59 PM
Citat:Cand vorbim de un presedinte, alegerea se face pe baza unui plan.Pai tocmai asta e. Marea majoritate voteaza la noi pe x pentru ca ii plac lui glumele lui x. Si cand x nu mai face glume e naspa si il vrea pe y. Asta e gandire de oaie. Sau scoate primarul toate babele din sat "ba il votati pe x".
EDIT: cei care s-au prins deja ca x = y = z nu se mai duc la vot, si asta se vede. Ramane primarul de la sat, aia care merg la vot ca sa nu stea ziua aia cu soacra si aia batuti in cap care se duc la vot ca "sa socializeze". Da, e si din astia...
Citat:Iar Mircea Badea e un cocalar retardat, nu m-ar fi mirat sa spuna asa ceva.Nici eu nu-l consider mai mult, dar Romania la organizarea actuala, la conducerea actuala e un sat. Orice sat poate deveni mai mult.
Citat:Ce cunostinte aveti despre situatia actuala din Romania?In general bloguri (in special zoso), putin TV ce mai aud din greseala.
Citat:Ce ati facut cu informatiile primite? Cum le-ati analizat?Eu aici nu stiu cum sa raspund

@Anto: generatia romaniai cam tampeste. Aia care nu tampesc probabil o sa plece. Putinii care nu tampesc si o sa ramana spera ca pot face ceva. Sau se descurca bine si nu au chef sa o ia de la capat in alta parte.
Problema e oarecum de mentalitate: majoritatea profita cat poate de unde poate. De la cei mici, la cei mari. Majoritatea lucrurilor se fac sa fie facute, nu sa fie de durata si tot asa.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra