30-07-2010, 01:48 PM
Hye^_^
Eu iubesc vanatoarea de famntome,desii nu ma prea uit la emisiunea de pe discovery,eu cred ca exista 3 tipuri de spirite.
1.Spiritele luminate,cele care ajung in rai
2.S chinuite-cele care raman pe pamant din cauza unui atasament
3.S rele-cele care posedeaza oameni
Totul a inceput intr-o noapte cand tata a inceput sa se comporte ciudat,sa faca crize,etc.
Eu m-am speriat,dar totusi mi-am pastrat calmul si am incercat sa-l opresc ca incepuse sa faca ca o bestie
pana la urma am rugat-o pe mama sa dea cu tamaie si s-a calmat,dar cateodata se mai comporta asa si cand am mers la cineva,a spus ca a fost posedat.
O alta chestie ciudata a fost cand o prietena visa ca un tip este in corpul ei si se zbate ca sa iasa.De atunci ea a slabit foarte mult si o durea tot corpul.Pana la urma am dus-o la biserica,unde a facut cam urat,dar a scos spiritul din ea.
Cateodata mai vad umbre de oameni pe pereti sau imi trosneste tare mobila in casa,dar nu ma ingrijorez.Spiritele sunt prietenoase ^_^(unele)
Cam atat despre relatarile mele
Eu iubesc vanatoarea de famntome,desii nu ma prea uit la emisiunea de pe discovery,eu cred ca exista 3 tipuri de spirite.
1.Spiritele luminate,cele care ajung in rai
2.S chinuite-cele care raman pe pamant din cauza unui atasament
3.S rele-cele care posedeaza oameni
Totul a inceput intr-o noapte cand tata a inceput sa se comporte ciudat,sa faca crize,etc.
Eu m-am speriat,dar totusi mi-am pastrat calmul si am incercat sa-l opresc ca incepuse sa faca ca o bestie

O alta chestie ciudata a fost cand o prietena visa ca un tip este in corpul ei si se zbate ca sa iasa.De atunci ea a slabit foarte mult si o durea tot corpul.Pana la urma am dus-o la biserica,unde a facut cam urat,dar a scos spiritul din ea.
Cateodata mai vad umbre de oameni pe pereti sau imi trosneste tare mobila in casa,dar nu ma ingrijorez.Spiritele sunt prietenoase ^_^(unele)
Cam atat despre relatarile mele

![[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]](http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/311/7/b/syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif)
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�