24-07-2010, 10:52 AM
Heeei.>:D< Waa, mersi mult pentru capitol.<3 Stai linistita, n-am zis ca ai insinuat asa ceva. Doar sa nu te lasi descurajata. : )
Nu m-a dezamagit acest capitol, nu imi inchipui cum s-ar fi putut intampla asa ceva. : )) Bunny imi aminteste de o prietena. xD Cu exceptia culorii parului. Si abia astept petrecerea aia. : D
Nici nu mai are rost sa iti zic ca naratiunea, descrierea si dialogul sunt bune; singurul motiv pentru care mai zic asta e ca sa nu fac spam. xD = )) Nu am mai intalnit greseli de tastare, e adevarat ca nici nu m-am uitat dupa ele in mod special.
Paaai succes in continuare si vino cat mai repede cu nextu'. : D
Edit si off:
1. Buna, Alis (am uitat ca am zis ca asa o sa iti zic :> :)))) )
2. Gandim la fel. =)))
3. De tine imi aminteste =))), dar ti-am zis deja asta pe mess.
Si acum, on:
4. Cand un next? :o3
Nu m-a dezamagit acest capitol, nu imi inchipui cum s-ar fi putut intampla asa ceva. : )) Bunny imi aminteste de o prietena. xD Cu exceptia culorii parului. Si abia astept petrecerea aia. : D
Nici nu mai are rost sa iti zic ca naratiunea, descrierea si dialogul sunt bune; singurul motiv pentru care mai zic asta e ca sa nu fac spam. xD = )) Nu am mai intalnit greseli de tastare, e adevarat ca nici nu m-am uitat dupa ele in mod special.
Paaai succes in continuare si vino cat mai repede cu nextu'. : D
Edit si off:
1. Buna, Alis (am uitat ca am zis ca asa o sa iti zic :> :)))) )
2. Gandim la fel. =)))
3. De tine imi aminteste =))), dar ti-am zis deja asta pe mess.
Si acum, on:
4. Cand un next? :o3
[center]
[/center]
![[Imagine: 5ml548.png]](http://i55.tinypic.com/5ml548.png)