21-07-2010, 10:17 AM
Mi-am făcut o părere mai amănunţită desore ea. So, înainte nu-mi prea plăcea de ea şi credeam că melodiile ei nu sunt cine ştie ce, însă treptat a început să-mi placă. Şi acum îmi place de ea. Este puţin mai neobijnuită, dar aşa e stilul ei. Aparenţele ei sunt catchy, şi uneori neobijnuite. În ' Alejandro ' a uimit oamenii. Pe unii într-un mod plăcut, iar pe alţii într-un mod neplăcut. Deşi unii cred că e excentrică, mie una îmi place melodia. Deşi înainte nu îmi plăcea. Într-o seară m-a pus mama să descarc melodia şi să i-o dau şi eu, şi aşa am ascultat-o. Şi după aceea a început să-mi stârnească interesul.
Melodiile mele preferate sunt: Alejandro, Starstruck, Paper Gangsta, Telephone, Bad Romance, Paparazzi, Love Game, Just Dance şi Poker Face. Mai îmi plac unele melodii, dar acestea sunt preferatele mele.
Melodiile mele preferate sunt: Alejandro, Starstruck, Paper Gangsta, Telephone, Bad Romance, Paparazzi, Love Game, Just Dance şi Poker Face. Mai îmi plac unele melodii, dar acestea sunt preferatele mele.
![[Imagine: 212ctp4.gif]](http://i52.tinypic.com/212ctp4.gif)
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).