20-07-2010, 02:08 AM
Citat:am observat fenomenul asta: fetelor le plac yaoi, baietilor yuri (dar mai hardcore ma gandesc, pt ca astea 'moi' sunt bune numai daca ai insomnii...). E o oarecare fascinatie fata de sexul opus evoluata intr-o directie aleatorie... Dar ma indoiesc ca un anime poate ilustra chiar esenta unei relatii de acest gen...
Am intalnit destui tipi care sa se uite la yaoi, cat despre yuri, e total gresit, chestia asta e mai mult un mit….yuri-ul find un gen foarte girly, multe dulcegarii, povesti lungite + drama pana la Dumnezeu. So, yuri-ul e mai mult vizionat de tipe, majoritatea mai mult sau mai putin straight.
Citat:Ah, si just for fun: exista un studiu stiintific care sustine ideea ca toti oamenii se nasc gay si ca exista o atractie mult mai mare pentru persoanele de acelasi sex decat pentru cei de sex opus, care se manifesta mai mult in copilarie (e.g. fetele se joaca cu fetele, baietii cu baietii, nu in sens sexual)
De fapt, toti oamenii se nasc bi, dupa care se fac anumite algeri, depinde mult si de conceptiile social. E ceva normal, mai ales ca homosexualitate este prezenta si la animale si a fost scoasa de muult din manualele de psihologie ca fiind o boala.
La rape am sa dau pass.
Do not speak unless you can improve the silence.