19-07-2010, 08:59 PM
Mmm... ai o mica problema de estetica, spun eu. Nu ma refer la asezarea in pagina ci a ideilor. Estetica lor, unele lucruri ar fi trebuit sa le transpuna in limbaj laconic. Unele lucruri a fi trebuit dezvoltate, daca nu ai inteles, sa-ti ezemplific
Alta problema, as spune eu, e ca ai unele tertripuri vechi, innvechite rasuflate ca de exemplu:
e ceva folosit si refolosit de aproape doua decenii, fara exagerari.
One-shote-ul tau, are un aer inocent, ma duce cu gandul la o copila in alb, intr-un loc alb incercand sa se calmeze in mijlocul unor senzatii si macinari aduse de durere, de durerea frigului ce se impregna adanc in ea.
E expresiv, nu foarte, nu cat as fi asteptat dar este. Alegi cuvintele bine, cu o oarecare muzicalitate a lor.
Ai de lucrat, dar evolueaza.
P.s: nu ar fi trebuit sa pui nenorocirea aia de poll, stii? arata de parca ai incerca sa iesi in evidenta, intelegi?
Citat:ghemuita pa patul meu moale si inghetata de frigasta ar fi fost mai buna dezvoltata. Senzatia de frig adanc impregnata in madulare, in trup e expresiva, e ceea ce ar fi putut sa o aduca la senzatii si ganduri profunde. Partea cu seara ai fi putut s-o descrii mai bine. Ai spus ca e complex ce ne-ai redat tu, nu e un sentiment de complexitate, e doar asa, ceva in treaca, o descrirere fugitiva.
Alta problema, as spune eu, e ca ai unele tertripuri vechi, innvechite rasuflate ca de exemplu:
Citat:Pe bolta cereasca domnea acum mandra Luna si fiicele ei: stelele care se intreceau in sclipiri.
e ceva folosit si refolosit de aproape doua decenii, fara exagerari.
One-shote-ul tau, are un aer inocent, ma duce cu gandul la o copila in alb, intr-un loc alb incercand sa se calmeze in mijlocul unor senzatii si macinari aduse de durere, de durerea frigului ce se impregna adanc in ea.
E expresiv, nu foarte, nu cat as fi asteptat dar este. Alegi cuvintele bine, cu o oarecare muzicalitate a lor.
Ai de lucrat, dar evolueaza.
P.s: nu ar fi trebuit sa pui nenorocirea aia de poll, stii? arata de parca ai incerca sa iesi in evidenta, intelegi?
Iubesc sa simt cum cazi
![[Imagine: Untitled3-3.jpg]](http://i249.photobucket.com/albums/gg201/Angel_Calyope/gfx/Untitled3-3.jpg)
cad
cadem
cadem