16-07-2010, 10:59 AM
Observ că te axezi foarte mult pe back, chiar prea mult.Aproximativ toate semnăturile tale au culori închise şi au acel efect, nu ştiu cum îi zice... Contrastul pe care-l faci prin culori nu prea iese bine.Le voi lua în ordine, că şi aşa nu am altceva mai bun de făcut decât să comentez GFX.
1.Nu ştiu, backul e prea dur, prea nctunecat, prea încărcat, prea şters şi prea cu prea multe linii.Încearcă să mai potriveşti şi renderul (şi culorile sale) sau poza pe care o foloseşti cu backul.Tipa nu-mi inspiră "rigiditatea" pe care o deţine backul.Trebuia să faci back-ul mai gay şi mai colorat.Borderul - pass.Mărimea semnăturii - pass.Îmi place cum ai pus acea textură, se vede foarte bine.
2.Sunt de părere că ar fi trebuit să mai ştergi din efecte de pe personaj şi să-l faci un pic de tot mai luminos.Pare foarte încărcat backul, deşi culorile se potrivesc.Textul este ok, dealtfel ca şi culoarea sa.Borderul - pass.Mărimea semnăturii - pass.
3.Prea multe efecte, zic eu, prea închis, textul nu-mi inspiră decât perversitate + că tipa ţine doar un deget la gură dom'le, ce ţi se pare aşa de inctant în asta ?
Eu când nu ştiu cu ce să mai umplu spaţiile goale, ca să nu le las goale, folosesc o altă imagine pe care o pun pe un efect care i se potriveşte sau folosesc patterns/texturi.Lumina din mijloc, jos, nu-mi place.Border - pass.Mărimea semnăturii - pass.
4.Efectele de pe back nu-mi plac, lumina de pe render/poză nu-mi place, culori prea închise.Ca să mai umpli, ar fi trebuit să bagi un text, ar fi fost necesar aici, cred eu.Textura este
D.Border - pass.
5.Cum am spus mai sus, ar fi trebuit să mai ştergi din efectel de pe personaj.Culori prea închise şi prea multe efecte rigide.Un text s-ar fi potrivit.Lumina din mâna lui e ok.Border - pass.
6.Foloseşti prea multe efecte, ţi-am mai zis.Textul si fontul său nu-mi plac.Efectele nu se potrivesc deloc cu restul semnăturii.Border şi mărime - pass.
Pe 7 nu o mai comentez, pentru că m-aş repeta, iar.
8.This is cute, desi culorile sunt prea închise şi ai pus efecte pe personaj.Căpşunile şi textura de acolo arată bine.Apoi iară efecte şi texturi gârlă.Border şi mărime - pass.
9.Prea mult loc ocupă personajul.I-ar l-ai "imbrăcat" cu "haine nepotrivite".Textul şi fontul + poziţionarea sa - sunt bune.
Avatarele sunt ok, desi primul şi al treilea nu-mi plac într-un mod deosebit.
1.Nu ştiu, backul e prea dur, prea nctunecat, prea încărcat, prea şters şi prea cu prea multe linii.Încearcă să mai potriveşti şi renderul (şi culorile sale) sau poza pe care o foloseşti cu backul.Tipa nu-mi inspiră "rigiditatea" pe care o deţine backul.Trebuia să faci back-ul mai gay şi mai colorat.Borderul - pass.Mărimea semnăturii - pass.Îmi place cum ai pus acea textură, se vede foarte bine.
2.Sunt de părere că ar fi trebuit să mai ştergi din efecte de pe personaj şi să-l faci un pic de tot mai luminos.Pare foarte încărcat backul, deşi culorile se potrivesc.Textul este ok, dealtfel ca şi culoarea sa.Borderul - pass.Mărimea semnăturii - pass.
3.Prea multe efecte, zic eu, prea închis, textul nu-mi inspiră decât perversitate + că tipa ţine doar un deget la gură dom'le, ce ţi se pare aşa de inctant în asta ?
Eu când nu ştiu cu ce să mai umplu spaţiile goale, ca să nu le las goale, folosesc o altă imagine pe care o pun pe un efect care i se potriveşte sau folosesc patterns/texturi.Lumina din mijloc, jos, nu-mi place.Border - pass.Mărimea semnăturii - pass.4.Efectele de pe back nu-mi plac, lumina de pe render/poză nu-mi place, culori prea închise.Ca să mai umpli, ar fi trebuit să bagi un text, ar fi fost necesar aici, cred eu.Textura este
D.Border - pass.5.Cum am spus mai sus, ar fi trebuit să mai ştergi din efectel de pe personaj.Culori prea închise şi prea multe efecte rigide.Un text s-ar fi potrivit.Lumina din mâna lui e ok.Border - pass.
6.Foloseşti prea multe efecte, ţi-am mai zis.Textul si fontul său nu-mi plac.Efectele nu se potrivesc deloc cu restul semnăturii.Border şi mărime - pass.
Pe 7 nu o mai comentez, pentru că m-aş repeta, iar.
8.This is cute, desi culorile sunt prea închise şi ai pus efecte pe personaj.Căpşunile şi textura de acolo arată bine.Apoi iară efecte şi texturi gârlă.Border şi mărime - pass.
9.Prea mult loc ocupă personajul.I-ar l-ai "imbrăcat" cu "haine nepotrivite".Textul şi fontul + poziţionarea sa - sunt bune.
Avatarele sunt ok, desi primul şi al treilea nu-mi plac într-un mod deosebit.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)