12-07-2010, 02:00 AM
(Ultima modificare: 12-07-2010, 02:09 AM {2} de Kent nanotek^^.)
Hm.. posturile voastre m'au mai calmat.
A si naami. Nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru faza cu tv-ul. uite , mie mi se intampla des.
Cam inainte sa vina vacanta de vara , venise o fata bobu la mine , si ea era la pc , eu eram in pat si faceam niste teme pe ultima suta de metrii , lasasem tv-ul aprins. si evident nu ne uitam la tv , fiecare era acolo cu treaba ei , cand se stinge tvul
. bobu a inceput sa rada pentru ca ii povestea nustiu' cui cum a muscat'o pe ea albina de limba
iar eu am inceput sa injur ca "electricienii lu' peste
". si iau telecomanda si aprind iar tvul.bobu linistita acolo gen " tu scrie acolo". imi vad eu de scris , ea de pc cand se stinge iar tvul. bobu nu mai putea de ras , eu de nervi , pun mana pe telecomanda si aprind iar tvul. termin eu de scris si incepem sa ne imbracam , si ma rog ne agitam pe acolo ca nu'mi vine nu stiu ce dres
si cand ne imbracam in sfarsit dam sa iesim din camera si se stinge si tvul
macar ne'am sincronizat
nustu' sunt chestii care pur si simplu se intampla. uite de exemplu lui andi i se aprinde sistemul singur mereu .
A si btw : o fata de pe zup mi'a atras atentia asupra petelor albe perfect rotunde din poza , sunt tot de la fantome , se numesc ghost orbs.[posturi unite]
a si ceva cam off topic scuze
vrem sa ne strangem cat mai multi ca sa mergem la politehnicam sa facem poze , inregistram si filmam, poate mai apare fantoma. Deci care sunteti interesati si care sunteti din bucuresti , dati'mi add (kentu_e_in_love) si spuneti'mi
pentru o experienta unica
A si naami. Nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru faza cu tv-ul. uite , mie mi se intampla des.
Cam inainte sa vina vacanta de vara , venise o fata bobu la mine , si ea era la pc , eu eram in pat si faceam niste teme pe ultima suta de metrii , lasasem tv-ul aprins. si evident nu ne uitam la tv , fiecare era acolo cu treaba ei , cand se stinge tvul

a si ceva cam off topic scuze

vrem sa ne strangem cat mai multi ca sa mergem la politehnicam sa facem poze , inregistram si filmam, poate mai apare fantoma. Deci care sunteti interesati si care sunteti din bucuresti , dati'mi add (kentu_e_in_love) si spuneti'mi

You can't escape me!;x