10-07-2010, 06:14 PM
Am sa incep prin a spune ca sunt un user cu vechime pe animezup, desi am avut si perioade in care nu am mai intrat pe zup, am ramas mereu un membru al acestui forum. Am vazut multe perioade ale animezup-ului si m-am imprietenit cu multa lume. Asa ca acum dupa ce am revenit pe animezup dupa ce am lipsit o vreme sunt total revoltata. Apreciez sincer tot efortul pe care il depuneti voi administratorii si moderatorii. Insa ceea ce se intampla pe shoutbox este intolerabil, inteleg ca sunt tineri, dar sincer aveam aceiasi varsta ca si ei cand am intrat pe animezup si eu una respectam conducerea forumului si cat de cat regulile. Mi-e dor de vechi-ul animezup desi nu avea extrem de multi useri. Imi pare rau dar daca situatia cu shoutbox-ul nu se mai amelioreaza sunt decisa sa parasesc forumul desi este o parte din mine.
Si sper sa va descurcati mai bine cu noii useri, chiar daca o sa incepeti sa-i pierdeti pe cei vechi.
Si sper sa va descurcati mai bine cu noii useri, chiar daca o sa incepeti sa-i pierdeti pe cei vechi.
![[Imagine: 641488.jpg]](http://i767.photobucket.com/albums/xx311/Aiumy/641488.jpg)
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^