05-07-2010, 09:58 PM
N-am mai trecut de mult pe aici şi-mi cer scuze. Am citit toate capitolele pe care le-ai postat, dar lenea profundă m-a împiedicat să comentez.
Se vede un progres destul de mare de la primul capitol până acum.
Am să comentez numai ultimul capitol fiindcă duc în spate, din nou, o lene profundă.
Deci, acţiunea nu a fost grăbită, ba chiar a decurs destul de lent şi frumos. M-a surprins lupta dintre L şi Light şi chiar mă întreb de o fi cu Light căci era un tip destul de calm, aparent. Chiar sunt curios să citesc despre motivele cerţii lor. Ryuuzaki chiar pare un copil prins în corpul unui adolescent. E copilăros, dar, totuşi, foarte deştept. Sfârşitul şi declaraţia lui L m-a lăsat cu gura căscată. El fiind un geniu, mă aşteptam să i se confeseze lui Ran sub o formă mai subtilă, nu aşa bum!. Oricum, eu sunt curios să văd cum va reacţiona Ran.
Descrierea este bunicică şi mi-a plăcut că i-ai descris sentimentele lui Ran atunci când a aflat că L îl iubeşte.
Acţiunea, cum am mai spus, este foarte bună şi decurge lent ; )
Dialogul chiar îmi place. Nu e mult şi nici sec, e perfect.
Succes în continuare şi aştept să văd ce vei mai scrie !
Se vede un progres destul de mare de la primul capitol până acum.
Am să comentez numai ultimul capitol fiindcă duc în spate, din nou, o lene profundă.
Deci, acţiunea nu a fost grăbită, ba chiar a decurs destul de lent şi frumos. M-a surprins lupta dintre L şi Light şi chiar mă întreb de o fi cu Light căci era un tip destul de calm, aparent. Chiar sunt curios să citesc despre motivele cerţii lor. Ryuuzaki chiar pare un copil prins în corpul unui adolescent. E copilăros, dar, totuşi, foarte deştept. Sfârşitul şi declaraţia lui L m-a lăsat cu gura căscată. El fiind un geniu, mă aşteptam să i se confeseze lui Ran sub o formă mai subtilă, nu aşa bum!. Oricum, eu sunt curios să văd cum va reacţiona Ran.
Descrierea este bunicică şi mi-a plăcut că i-ai descris sentimentele lui Ran atunci când a aflat că L îl iubeşte.
Acţiunea, cum am mai spus, este foarte bună şi decurge lent ; )
Dialogul chiar îmi place. Nu e mult şi nici sec, e perfect.
Succes în continuare şi aştept să văd ce vei mai scrie !
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.