Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lexical Love

Incep postul cu cateva greseli:
"... se apleca asupra lui zambiind profund ..." - "zambind" se scrie cu-n singur "i".
"... facu cativa pasi inapoi alunegand pe coliile scrise ..." - "c" in loc de "g" la "alunecand"
"... foarte bine fiindca corpul sau era ... - cacofonie. Putei inlocui "fiindca" cu "deoarece". "ce"-"co" nu suna atat de aiurea precum "ca"-"co".
"Cea ce il enerva cel mai ... " - "Ceea", nu "Cea"
"Ochii aceea si parul blond ... " - "aceia", nu "aceea"
"... clasa erau inebunite ..." - "innebunite", nu "inebunite"
"Cea ce era ciudat era ca oricat ar fi ... " - "Ceea", nu "Cea"
",Invata foarte bine ... " - " . " in loc de " , "
"Yuri se opri si il privi surprinzator pe baiatul care ii puse-se aceata intrebare." - cred ca vroiai sa zici "surprins" in loc de "surprinzator". La "pusese", cuvantul este fara cratima.
"Chiar si asa nu am chef de geografie sunt prea oboist,spuse in cele din urma Yuri." - se cere o virgula intre cuvintele in bold, mai exact intre "georgefie" si "sunt". Poate chiar si punct si virgula, sau doua puncte.
"... nepasator doriind doar sa scape de Mark. ... " - "dorind", nu "doriind"

Mai ai multe greseli, cele mai multe de tastare. Nu am destul timp sa ti le semnalez pe toate. Mai sunt si multe de exprimare, gen "stropii lichizi" ... Se intelege ca stropii sunt lichizi si fara sa mai zici "lichizi".
De asemenea, mai incearca sa elimini si subiectul unor propozitii; da mai bine. Stiu ca ai ceva capitole la fic-ul asta si poate nu mai ai chef sa le modifici, dar eu iti spun pentru altele, care vor urma dupa cele deja scrise.

Oricum, poti fi sigura ca voi posta de-acum la fiecare capitol pe care-l vei mai pune. I rly want to know what is goin' on with Mark and Yuri, pentru ca inainte, unde ai postat prima oara fic-ul, nu am apucat sa-l citesc, iar pe m-a nu am mai intrat de mult si nici nu am timp sa dezgrop unele fic-uri.

Astept sa vad cum vei evolua ^^

Răspunsuri în acest subiect
Lexical Love - de Strawberry Ice - 05-04-2008, 12:27 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 06-04-2008, 02:09 AM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 11-04-2008, 05:41 PM
RE: Lexical Love - de Nidryne - 13-04-2008, 09:12 AM
RE: Lexical Love - de Dark Shadow - 13-04-2008, 04:13 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 13-04-2008, 09:46 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 18-04-2008, 12:30 AM
RE: Lexical Love - de Nidryne - 18-04-2008, 09:57 AM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 02-05-2008, 04:14 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 11-05-2008, 03:46 PM